Notícia

Voleu esquiar dilluns i fer-ho gratuïtament?

Vallnord acomiada la temporada el dia 17 d'abril amb el forfet gratuit

Arcalis,vallnord
Voleu esquiar dilluns i fer-ho gratuïtament? Pal, Arinsal i Arcalís us hi esperen Autor/a: Vallnord
Pal Arinsal i Arcalís acomiaden la temporada amb el màxim de les instal·lacions obertes i el forfet gratuït per al dilluns 17 d'abril, l'últim dia de temporada que estarà amenitzat per una festa final en El Xiringuito de Pal. També serà el moment de gaudir del freeride i de l'esquí en família a Arcalís fins a la pròxima temporada.


La temporada d'esquí toca a la seva fi. I Vallnord viu aquestes darreres jornades amb magnificència, tant en condicions de neu, com en propostes i com en previsió meteorològica. I és que les estacions de les Valls del Nord regalen el forfet de l'últim dia de la temporada, del proper dilluns 17 d'abril. N'hi haurà prou amb què els clients passin per les taquilles per aconseguir el forfet de forma gratuïta i gaudir d'un dia d'esquí en les millors condicions. El bon temps, les activitats de les mateixes estacions i la festa de comiat a Pal posaran la resta.

Vallnord-Pal Arinsal presenta unes espessors acumulades d'entre 70 i 150 centímetres que els permeten obrir més del 95% de les pistes i dels remuntadors. A més, el DJ Bruno Alexandre animarà la festa de comiat que tindrà lloc en El Xiringuito de Pal fins al tancament de l'estació.

Vallnord-Ordino Arcalís acomiada la temporada amb una previsió d'obertura del 95% dels remuntadors i pistes amb una neu acumulada d'entre 140 i 220 centímetres. També està en marxa el telecadira Creussans, el remuntador que dóna accés exclusivament a una zona de freeride. Serà la millor manera de gaudir del final de temporada amb unes condicions de neu excepcionals i una meteorologia favorable. En el cas de Vallnord – Ordino Arcalís, el forfet gratuït de l'última jornada es podrà gaudir fins a les 14 hores, moment en què l'estació tancarà les portes fins a la següent temporada d'hivern.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny