Notícia

I a partir de dilluns, on esquiarem?

Cauterets obrirà fins el 23 d'abril, Sierra Nevada el 30 i Masella romandrà oberta tots els dies fins l'1 de maig,

Masella
Una imatge de Masella d'aquests dies de Setmana Santa Autor/a: Masella
Estem en plena Setmana Santa i les estacions estan obrint els seus darrers dies de la temporada. Dilluns, però, serà el darrer dia per a totes excepte en tres. Cauterets obrirà fins el 23 d'abril, Sierra Nevada el 30 i Masella romandrà oberta cada dia fins a l'1 de maig.


Confirmat: Masella romandrà oberta ininterrompudament fins dilluns 1 de maig, segons un comunicat emès per l'estació fa menys de 24 hores. D'aquesta manera complirà més de 5 mesos de temporada i esdevindrà l'estació del Pirineu que haurà tornat a oferir més dies d'esquí de tota la serralada. Ara mateix els bons gruixos de neu a les cotes mitjanes i altes els permetran obrir diàriament fins a aquesta data en la qual, precisament, coincidirà amb un pont de tres dies i marcarà el punt final d'aquesta excel·lent temporada 2016-17.

Ramon Boter, responsable de comunicació de Masella, confirmava aquest matí a Diaridelaneu que "l'obertura de les instal·lacions fins a l'1 de maig és un gest de deferència a tots els apassionats d'esquí però sobretot pels clients habituals amb abonament", ja que temporada rere temporada "confien en Masella la tramitació del passi per la quantitat de dies amb què es pot esquiar". Pel responsable de comunicaciótambé hi ha altres motius a banda dels dies d'esquí garantits, com són "els més de 50 forfets de regal per esquiar en estacions de tot el món"amb que s'obsequien els titulars de l'abonament.

Condicions per als propers dies

Aquesta Setmana Santa i els dies vinents més enllà del 17 d'abril l'estació tindrà les pistes obertes de 9 a 16 h. i ho farà amb gruixos de neu primavera de 10 a 140 cm. La zona de debutants oberta és la de Coma Oriola, amb el teleesquí de Debutants d'aquest sector. Els sectors oberts en millors condicions són la Tosa, Coma Pregona, Isards, Coma Oriola i Cap del Bosc, però també són obertes les pistes Dues Estacions, La Corda, Bona Vista, Central i la Cova.

D'altra banda també cal esmentar que Masella no estarà del tot sola en els dies vinents. Al vessant nord del Pirineu Cauterets obrirà fins al 23 d'abril i al sud de la península Ibèrica continuarà oberta Sierra Nevada, que ho farà escriure fins el 30 d'abril.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny