Notícia

Pal i Arinsal, rècord en facturació aquesta temporada

Arinsal i Pal han venut 503.000 dies d’esquí repartits en 137 jornades

Arinsal i Pal han venut 503.000 dies d’esquí repartits en 137 jornades
Arinsal i Pal han venut 503.000 dies d’esquí repartits en 137 jornades Autor/a: Arinsal Snowparks
Les pistes d’esquí andorranes de Vallnord Pal-Arinsal han tornat a superar les previsions. Per quart any consecutiu, l’estació de la Massana ha tancat avui, dilluns 17 d’abril, amb unes dades similars quant a ocupació respecte de l’hivern 2015-2016, però amb números rècord pel que fa a facturació i després de 503.000 dies d’esquí venuts i 137 jornades que s’endegaven el passat 2 de desembre. L’estació ha acomiadat avui l’hivern tot regalant el forfet als seus clients.


La temporada d'esquí ha tocat a la seva fi i, una vegada més, Vallnord-Pal-Arinsal ha superat les expectatives marcades en començar la temporada. Per quart any consecutiu, els dominis de la parròquia de la Massana acaben el període 2016-2017 amb beneficis i assoleixen xifres rècord en la seva facturació. Finalment, els usuaris de Pal-Arinsal han pogut viure 137 dies d'esquí amb unes condicions que s'han mantingut excel·lents fins al darrer moment: aquest dilluns, les instal·lacions han acomiadat l'hivern amb uns gruixos de neu de 70 fins als 150 centímetres acumulats.

El nombre de visitants que s'han declinat per viure la neu a les pistes de la Massana s'ha mantingut respecte de la xifra rècord ja aconseguida les darreres temporades. Si bé l'ocupació ha estat similar quant a percentatges, cal parlar, això no obstant, d'un augment de la despesa per part d'aquests usuaris, la qual cosa ha portat una vegada més a l'estació massanenca a sobrepassar el llindar de facturació que, els últims anys, ha acabat constantment amb beneficis fruit dels recursos dedicats a la modernització i els esforços posats en propostes diferencials, com ara la Diada de la Neu, les diferents festes après-ski celebrades o bé les activitats exclusives com les sessions de ioga sota la lluna plena i a 2.200 metres d'altitud.

Els amants de la neu han trobat un hivern més a Vallnord-Pal-Arinsal les millors condicions, que s'han vist acompanyades de constants progressos en el servei, així com un ampli ventall d'activitats amb les quals poder complimentar les lliscades amb l'esquí i l'snowboard. El surf sobre neu ha estat, precisament i una vegada més, una de les proposicions estrella de la temporada gràcies a l'Snowpark d'Arinsal, que al llarg d'aquests més de 500 dies d'esquí ha rebut els riders amb diverses línies i els mòduls més apassionants. A més, les instal·lacions del sector d'Arinsal han estat llar de tot un seguit d'esdeveniments de renom amb què snowboarders i aficionats han gaudit plegats de tota una sèrie de trobades ja conegudes en l'àmbit internacional i que, progressivament, inciten més professionals i amateurs estrangers a apropar-se a l'Snowpark d'Arinsal.

L'equip de l'estació ha acomiadat la temporada 2016-2017 amb un balanç molt positiu. En aquest sentit, el director general de Vallnord-Pal-Arinsal, Josep Marticella, ha volgut ressaltar la importància d'invertir tot pensant en el client. Així, s'ha referit a millores com, per exemple, la renovació del restaurant Xalet Igloo, a Arinsal, que enguany ha comptat amb una nova terrassa de més de 180 metres on milers de persones han passat al llarg dels darrers mesos. Per a Marticella, els esforços destinats a la comoditat de l'usuari marquen la diferència i el resultat es fa evident un cop vist el balanç positiu.

Si bé l'estació de Vallnord-Pal-Arinsal acomiada la neu fins aquest novembre, no atura la seva activitat. De fet, el pròxim 20 de maig les instal·lacions de la Massana tornen a obrir les seves portes amb Vallnord Bike Park i tot posant en ple funcionament, de cara a l'estiu, el Mountain Park. D'aquesta manera, Vallnord – Pal Arinsal allarga el seu atractiu 10 mesos l'any. Per tercer any, els dies vinents sortirà a la venda el forfet Bike & Ski, del qual s'espera una vegada més, i seguint la tendència dels passats anys, una molt bona rebuda per part de nacionals i visitants. Aquest forfet, que es podrà adquirir a partir del dia 20 d'abril, donarà accés a totes les instal·lacions de Vallnord tant a l'estiu com a l'hivern.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial