Notícia

La millor temporada en la història de La Molina

L'estació ceretana supera el seu propi rècord de fa 8 temporades i arriba als 330.000 esquiadors

La Molina,Roc Blanc
L'estació ceretana supera el seu propi rècord de fa 8 temporades i arriba als 330.000 esquiadors Autor/a: La Molina
Excel·lent temporada a La Molina, que ha superat el seu propi rècord de clients establert a la temporada 2008-09. Avui el Grup FGC ha fet públics els resultats i a La Molina han estat els millors de la seva història, arribant als 330.491 clients. En el conjunt del Grup FGC, La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, han tancat la temporada 2016-2017 amb un total de 610.206 usuaris, des del pont de novembre fins al 17 d’abril, l’últim dia de la temporada d’hivern. Aquesta xifra es tradueix en un augment del 28,09% en comparació a la temporada 2015-2016. L'estació va tancar el dilluns de Pasqüa, Setmana Santa, un període de festes que li van aportar un total de 9.564 esquiadors.


La Molina ha registrat la millor temporada de tota la seva història per sobre de la temporada 2008-09, que fins a dia d’avui era la millor. Aquest hivern ha rebut la visita de 330.491 usuaris, és a dir, un 37,37% més que l’any anterior (240.588). A més, l’estació ha estat oberta pràcticament al 100% durant tota la temporada, amb unes condicions extraordinàries de quantitat i qualitat de neu.
 
Durant els mesos d’hivern l’estació ha organitzat un ampli ventall d’activitats i esdeveniments, lúdics i esportius, com curses internacionals, estatals, autonòmiques, socials, proves de material i producte.
 
Aquesta temporada La Molina ha reestructurat les tarifes i ha adequat les franges d’edat, novetats que han suposat un gran increment en la venda, tant dels forfets de temporada com dels forfets de dia, segons informa el comunicat emés pel Grup FGC. Paral·lelament, la venda del fortet recarregable, el qual que permet anar directe a pistes, sense cues a les taquilles, també ha experimentat un gran èxit. Amb tot, també hi ha hagut un increment de visitants a les activitats complementàries diferents a l’esquí: circuit de raquetes, tubbing, excursions en màquina, sopars d’alçada i baixades nocturnes, slalom 4Motion by Volkswagen, Snake-gliss, etc.
 
Finalment, és important recordar que l’activitat del Parc d’Aventura als arbres segueix en funcionament tots els caps de setmana i a partir del dia 3 de juny La Molina començarà la temporada d’estiu amb l’obertura del Telecabina i el Bikepark.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny