Notícia

Temporada de rècords a les estacions d'esquí nòrdic

Gairebé 70.000 visitants i una de les millors campanyes en la història de l'esquí nòrdic a Catalunya, superant les xifres de la 2013-14

Tot-Nòrdic,esqui,fons,nordic
Gairebé 70.000 visitants i una de les millors campanyes en la història de l'esquí nòrdic a Catalunya, superant les xifres de la 2013-14 Autor/a: Tot-Nòrdic
Les estacions d'esquí nòrdic catalanes han doblat el nombre d'usuaris aquesta temporada 2016-2017, però cal tenir present que l'anterior va ser una temporada qualificada de molt negativa. Les 7 estacions han rebut gairebé 70.000 visitants i s'han superat les xifres de la temporada 2013-14, que fins ara havia estat la millor per al sector.


Un total de 68.717 usuaris han visitat les estacions d’esquí nòrdic catalanes,  el que representa un 97% d’increment del nombre de visitants de la temporada anterior i un 12% enfront la temporada 13/14 que va ser la millor temporada registrada.
 
Amb el tancament dels circuits d’esquí el passat 16 d’abril, es dóna com a finalitzada la millor temporada dels últims anys tant pel que fa al nombre de visitants com per la mitjana de dies oberts.
 
Des del sector, l'associació Tot-Nòrdic, es confirma que s'ha arribat a una mitjana de 108 dies oberts. Destacar els 141 dies oberts a Tuixent la Vansa, ubicada en un vessant nord del Pre-pirineu i per tant beneficiada per les llevantades d'aquesta temporada, enfront dels 80 dies oberts Guils, Virós i Tavascan en que les precipitacions no van arribar fins els 14 de Gener.
 
S’han venut un total de 769 forfets de temporada el que representa un increment del 6% respecte a la temporada anterior.
 
Pel que fa al tipus de clientela que ens ha visitat, es reparteix de la següent manera: 40% forfets d’esquí dia, 29% forfets de raquetes, 15% públic escolar, 13% forfet de temporada i 3% usuaris del club Súper3.
 
Davant aquestes xifres, sols podem dir que ha estat la millor temporada dels últims anys, que el nombre de  visitants a les estacions augmenta i que això ens anima a continuar treballant per adequar les nostres estacions a les necessitats dels nostres clients.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny