Notícia

Grandvalira invertirà 10 milions d'euros la temporada 2017-2018

La inversió anirà destinada a millorar la capacitat dels remuntadors, la restauració i la plataforma de Soldeu

Grandvalira,Soldeu,El Tarter
La plataforma de Soldeu, per allargar la pista de l'Avet, serà una realitat l'hivern vinent Autor/a: Diaridelaneu.cat
Grandvalira invertirà fins a deu milions d'euros per a la temporada vinent d'hivern, segons acaba d'informar la televisió pública andorrana. El director general de l'estació, Alfonso Toreño, ha explicat a Andorra Difusió que bona part anirà destinada a millorar la capacitat dels remuntadors i a la restauració. També hi ha projectes previstos arran de la nova plataforma de Soldeu i a la zona de Grau Roig. D'altra banda, Alfonso Torreño explica que es vol consolidar l'oferta d'estiu.


Després d'una temporada amb uns grans resultats pel que fa a visitants i facturació, Grandvalira ja pensa en la següent. El director general de l'estació, Alfonso Torreño, explica que hi ha prevista una inversió d'entre vuit i deu milions d'euros. Dues prioritats són ampliar la restauració i, sobretot, la capacitat dels remuntadors.

Altres inversions tenen a veure amb infraestructures lligades a la plataforma que es construirà a Soldeu i projectes a la zona de Grau Roig i Pas de la Casa.

Pel que fa a l'estiu, l'objectiu és consolidar l'oferta actual. Torreño destaca l'atractiu de la tirolina a la zona del forn de Canillo. Tot i així també es pensa en el públic esportiu amb el bike park de Soldeu i en la restauració al capdamunt del Funicamp i a la zona de Pessons. Grandvalira té ara una plantilla fixa de 300 persones, que arriben a les 1.500 a l'hivern.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial