Notícia

Grandvalira invertirà 10 milions d'euros la temporada 2017-2018

La inversió anirà destinada a millorar la capacitat dels remuntadors, la restauració i la plataforma de Soldeu

Grandvalira,Soldeu,El Tarter
La plataforma de Soldeu, per allargar la pista de l'Avet, serà una realitat l'hivern vinent Autor/a: Diaridelaneu.cat
Grandvalira invertirà fins a deu milions d'euros per a la temporada vinent d'hivern, segons acaba d'informar la televisió pública andorrana. El director general de l'estació, Alfonso Toreño, ha explicat a Andorra Difusió que bona part anirà destinada a millorar la capacitat dels remuntadors i a la restauració. També hi ha projectes previstos arran de la nova plataforma de Soldeu i a la zona de Grau Roig. D'altra banda, Alfonso Torreño explica que es vol consolidar l'oferta d'estiu.


Després d'una temporada amb uns grans resultats pel que fa a visitants i facturació, Grandvalira ja pensa en la següent. El director general de l'estació, Alfonso Torreño, explica que hi ha prevista una inversió d'entre vuit i deu milions d'euros. Dues prioritats són ampliar la restauració i, sobretot, la capacitat dels remuntadors.

Altres inversions tenen a veure amb infraestructures lligades a la plataforma que es construirà a Soldeu i projectes a la zona de Grau Roig i Pas de la Casa.

Pel que fa a l'estiu, l'objectiu és consolidar l'oferta actual. Torreño destaca l'atractiu de la tirolina a la zona del forn de Canillo. Tot i així també es pensa en el públic esportiu amb el bike park de Soldeu i en la restauració al capdamunt del Funicamp i a la zona de Pessons. Grandvalira té ara una plantilla fixa de 300 persones, que arriben a les 1.500 a l'hivern.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny