Notícia

Ja només queda Masella

Avui és el darrer dia que Sierra Nevada i Cauterets han obert pistes i a partir de demà ja només quedarà Masella


Masella serà, des de demà dilluns dia 24 d'abril, l'únic domini esquiable obert per a la pràctica de l'esquí de totes les estacions dels Pirineus, inclòs Andorra i França, i d'Espanya.


Si sou dels que no us rendiu a deixar d'esquiar i a guardar els esquís, esteu de sort: Masella resisteix. A partir de demà dilluns ja només ens quedarà Masella per esquiar i és que avui diumenge és el darrer dia que obren a Cauterets i a Sierra Nevada.

A més, aquest dilluns dia 24 d'abril l'estació compleix els 5 mesos d'obertura ininterrompuda. Amb l'inici de la temporada 2016-17 el passat dia 24 de novembre de 2016 i el tancament el dia 1 de maig de 2017, l'estació oferirà la temporada més llarga dels Pirineus, com ja és tradicional.
Masella romandrà oberta, cada dia, fins al dilluns dia 1 de maig.

Arriba fred i neu

A partir del dimarts, si es compleixen les previsions del temps de diferents serveis meteorològics, es preveu un descens generalitzat de les temperatures amb nevades a partir del dimarts a la nit, dimecres i dijous.

El cap de setmana de Sant Jordi els esquiadors que han pujat a Masella han pogut gaudir de les pistes des del telecadira Jumbo Inferior i Coma Oriola fins al cim la Tosa, amb les millors condicions de neu a les cotes altes de l'estació.

Durant aquest dos darrers dies el bon temps i la neu han fet gaudir els esquiadors. Aquest ha sigut el primer cap de setmana en què la immensa majoria d'estacions ja han tancat les seves instal·lacions; aquest fet s'ha traduït amb una bona afluència d'esquiadors que habitualment esquien en altres estacions i de clubs d'esquí de França, Andorra i d'altres parts dels Pirineus.

Horari de primavera a Masella

Aquests dies de finals del mes d'abril els remuntadors estan oberts de 9,15 a 14,30 h. Les pistes presenten gruixos de 10 a 100 cm de neu primavera amb la millor neu a les cotes altes del domini esquiable de Masella, i amb 635 m de desnivell oberts, des del telecadira Jumbo Inferior fins a la Tosa.

La zona de debutants oberta és la de Coma Oriola, amb el teleesquí de Debutants d'aquest sector obert i les pistes obertes són Dues Estacions, Coma Pregona, Cap del Bosc, la Tosa, Isards i Coma Oriola, a més d'Extrema i Tub. La millor neu d'aquests dies està en els sectors de la Tosa, Coma Pregona i els Isards.
Els preus dels forfets són de 33 euros adults, 23 els nens i un regal de val de 10 eureos per a bescanviar en properes visites.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny