Notícia

Les obres per potenciar el Coll de la Botella de Pal començaran abans de l'estiu

La despesa de les inversions puja a 2,4 milions d'euros

Part de la inversió anirà destinada a la construcció del nou edifici de serveis del coll de la Botella
Part de la inversió anirà destinada a la construcció del nou edifici de serveis del coll de la Botella Autor/a: Diari de la neu
EMAP, la societat que gestiona Pal-Arinsal, invertirà 6,7 milions d'euros enguany i l'any vinent a les dues estacions d'esquí. Les inversions més importants seran un nou edifici de serveis i producció de neu a Arinsal. La despesa de les inversions per aquest mateix estiu de 2017 puja a 2,4 milions d'euros.


Les primeres obres de pla estratègic de Pal-Arinsal començaran abans de l'estiu, després que el Comú de la Massana hagi autoritzat la despesa de 2,4 milions d'euros perquè es financin els treballs, segons informa avui Andorra Difiusió.

El comú ha aprovat també la nova composició de la societat pública EMAP (pal-Arinsla). L'equip, integrat per set persones, incorporarà un tercer càrrec professional extern en detriment d'un dels càrrecs polítics. Una decisió que, segons el cònsol major, David Baró, busca "un equilibri per aportar noves idees i visió de futur". El conseller de DA a l'oposició, Albert Esteve, hagués preferit que aquesta incorporació fos la d'un professional en màrqueting.

 Pel que fa al projecte d'unir per pista d'alpí Pal i Arinsal fa anys que és entre els objectius d'EMAP. La connexió física és dins el full de ruta que marca les inversions previstes pels propers anys.

Dels prop de 7 milions d'euros en inversions previstos per enguany i el 2018, una tercera part, aproximadament, anirà a parar a la construcció del nou edifici de serveis del coll de la Botella, a Pal, que es vol inaugurar el proper 1 de desembre. També s'invertirà en producció de neu a Arinsal.
Pel que fa al projecte d'unir per pista d'alpí Pal i Arinsal fa anys que és entre els objectius d'EMAP i la connexió física és dins el full de ruta que marca les inversions previstes pels propers anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny