Notícia

La Icon Jacket de Helly Hansen, guanyadora del Red Dot: el millor dels Best Award 2017

La Icon Jacket estarà disponible a les botigues i online a partir de la tardor 2017

Icon Jacket,Helly Hansen
La Icon Jacket estarà disponible a les botigues i online a partir de la tardor 2017 Autor/a: Helly Hansen
La Icon Jacket de Helly Hansen ha estat guardonada amb el premi Red Dot: Best of the Best de 2017 en la categoria de Product Design.


Aquest any la competència ha estat ferotge, amb la participació de més de 5.500 presentacions de 54 països. Tots els productes presentats han estat avaluats individualment per un jurat d'experts independent i internacional, donant com a millor classificat en el rànquing de Red Dot, la Icon Jacket de Helly Hansen.

"Guanyar un premi Red Dot és increïble, però guanyar-lo en la categoria 'Best of the Best' és una gran fita ja que només el 1.85% dels participants d'enguany han aconseguit aquest resultat. Les nostres tecnologies patentades i les opinions dels consumidors s'han fusionat en aquest complex disseny de gamma alta que ha donat com a resultat la peça premiada. És una mostra que la nostra marca segueix innovant i oferint els millors productes del sector, dissenyats i desenvolupats amb la col·laboració de professionals de l'esquí", afirma Philip Tavell, Category Managing Director for Ski.

La FW17 Icon Jacket, que forma part de la línia més reeixida de Helly Hansen, és la peça més destacada d'entre totes les participants per la qualitat del seu disseny, les tecnologies d'alt rendiment que s'apliquen en l'àmbit del motor, així com les característiques impulsades pel consumidor.

Aquesta jaqueta incorpora una nova versió de l'innovador sistema de regulació de la temperatura corporal H2Flow ™. En funció de les condicions, aquest sistema tancat canalitza i dirigeix ​​l'aire fred al llarg del cos i s'allibera a través de les sortides d'aire de l'interior de la jaqueta quan cal, com passa en l'aire condicionat d'un cotxe esportiu. Aquest sistema de refrigeració és un 20% més efectiu que el d'una jaqueta normal.

Una altra innovació centrada en el consumidor i nova en el sector és la Helly Hansen Life Pocket ™. El consum dades mòbils en baixes temperatures és actualment un problema per la pèrdua de rendiment i durada de les bateries. Per això, Helly Hansen ha desenvolupat una nova tecnologia patentada, dissenyada per preservar la durada de la bateria del mòbil durant més temps. El Life Pocket és tres vegades més càlid que una butxaca normal per l'aïllament del Primaloft © Aerogel. Una altra nova característica de l'Icon Jacket és el sistema reflectant hi vis per a una major seguretat i reduir els accidents en pista.

    Helly Tech® Professional
    Construcció 2 capes
    Teixit elàstic en 4 direccions
    Sistema de regulació de temperatura H2Flow ™ per a un òptim confort
    Life Pocket per al mòbil amb aïllament PrimaLoft® Aerogel
    Fullyseamsealed
    Impermeable, tallavents i transpirable
    Tractament Durable Water Repellency (DWR)
    Vora Hi Vis reflectants per a una major visibilitat a pistes
    Butxaques exteriors tallats al làser
    Reblert en PrimaLoft® Gold
    aïllament complet
    Sistema de rescat RECCO® Advanced Rescue System

La Icon Jacket estarà disponible a les botigues i online a partir de la tardor 2017.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny