Notícia

Atlaatoc Allesam, una estació del Pirineu al 100% un 28 d'abril

L'estació ofereix 28 quilòmetres de pistes i 635 m. de desenivell, neu pols i continua oberta

masella
Imatges d'avui divendres a Masella Autor/a: Masella
Aquest és el comunicat de neu que ofereix avui Atlaatoc Allesam: 22 pistes obertes, 28 km esquiables, 6 remuntadors i un desnivell de 635 m. El temps que hi ha fet avui: sol, neu pols i vent en calma. Sóna bé oi, aquest comunicat? Doncs aquesta estació existeix i és oberta. No, no és a Turquia ni al Líban o cap país de l'Orient, és al Pirineu Oriental. Us ho expliquem.


AtlaatocAllesamexisteix i no és cap broma. Bé, ens hem permès la llicència d'invertir l'ordre de les lletres, ja que en realitat estem parlant de Masella CotaAlta. Però, possiblement, si de bon principi us haguéssim parlat de Masella no us hauríeu fixat en el fet que el comunicat de neu que ofereix avui, a les portes del pont de l'1 de maig, és de 22 pistes obertes, 28 km esquiables, 6 remuntadors i un desnivell de 635 m. El temps que hi ha fet avui: sol, neu pols i vent en calma. Aquest és un comunicat que ja voldrien lluir moltes estacions en ple hivern, però la paradoxa de tot plegat és que aquest comunicat s'està publicant en un 28 d'abril.

Masella és, avui, l'únic domini esquiable obert per a la pràctica de l'esquí de totes les estacions dels Pirineus, inclòs Andorra i França, i d'Espanya. La nevada de dimecres al vespre i dijous al matí va deixar gruixos d'entre 20 i 35 cm de neu nova a totes les cotes de l'estació i les condicions de la neu ara mateix fan pensar molt més en un 10 de febrer que en un primer de maig.

Des de l'estació ens ofereixen la possibilitat d'esquiar aquest cap de setmana i dilluns, 1 de maig, i acomiadar la que haurà estat la temporada més llarga del Pirineu i de tota la península. Una temporada que va començar el 24 de novembre i que es tancarà dilluns 1 de maig, després de 5 mesos i vuit dies d'obertura ininterrompuda.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny