Notícia

Masella rep més de 2.000 esquiadors i tanca la carretera de Coma Oriola

L'alta afluència i el bon temps també ha obligat a tancar alguna pista al llarg del dia

masella
Una imatge d'avui dissabte a l'estació de sortida del telecadira Jumbo Tosa de Masella Autor/a: Masella
Alta afluència d'esquiadors avui a l'estació d'esquí de Masella. El fet que ara mateix sigui l'única oberta en tot el Pirineu ha propiciat que rebés un bon nombre de visitants. Segons ha informat l'estació aquesta mateixa tarda, el nombre d'esquiadors a pistes ha arribat als 2.150. Això ha fet que a les 10 del matí la direcció de l'estació es veiés obligada a tancar els accessos a l'aparcament de Coma oriola, a 1.950 m., cota on ara mateix s'inicia el domini esquiable. El motiu ha estat l'alta afluència de vehicles des de primera hora en un aparcament i carretera d'accés que en realitat fa les funcions de complementarietat amb els aparcaments del Pla de Masella, a la cota 1.600 m.

Així doncs, els qui avui s'han apropat a Masella i ho han fet més tard de les 10 del matí, s'han vist obligats a aparcar al Pla de Masella i accedir a la cota alta de l'estació amb el telecadira Masella Jet, que també ha fet les funcions de retorn al Pla.

Menys pistes a partir de demà

D'altra banda les bones condicions meteorològiques, unides a l'alta afluència de clients, també han derivat en què algunes pistes del sector més a llevant s'hagin tancat al llarg del dia. Per demà, les pistes Dues estacions, la Corda i tram alt d'Enamorats ja no estaran obertes al públic.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny