Notícia

Vallnord, una estació per a tot l'any amb el forfet Bike & Ski

Pal ofereix una zona d'activitats a La Caubella mentre que Arcalís s'especialitzarà en esports de muntanya i activitats en família

Pal ofereix una zona d'activitats a La Caubella mentre que Arcalís s'especialitzarà en esports de muntanya i activitats en família
Pal ofereix una zona d'activitats a La Caubella mentre que Arcalís s'especialitzarà en esports de muntanya i activitats en família Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'activitat no s'atura a Vallnord (Pal-Arinsal i Arcalís), que ja han posat a disposició dels usuaris el forfet Bike & Ski. Després d'acomiadar una intensa temporada de neu, les estacions de les Valls del Nord es preparen per als mesos d'estiu, en què seran seu de diversos esdeveniments internacionals, entre els quals la Copa del Món de MTB o la 40a edició de la Volta als Ports. El mes de juny els dos espais naturals obriran les seves portes. Abans, Vallnord Bike Park la Massana, de referència obligada per als amants del BTT, estrena la temporada el 20 de maig. Pel mateix preu que el forfet de la temporada d'hivern, l'abonament Bike & Ski donarà accés a totes aquestes possibilitats estivals i s'allarga fins al 8 d'abril del 2018.


Vallnord és una destinació per gaudir tot l'any. Quan el blanc de la neu deixa pas al verd a la muntanya, el mountain bike i les activitats d'aventura assumeixen el protagonisme a Vallnord-Pal-Arinsal i a Vallnord-Arcalís. A partir del mes de juny, ambdues reactivaran les seves instal·lacions per convertir-se novament en zona de referència per a la pràctica d'esports i d'activitats en l'entorn natural; així ho il·lustra el complet calendari d'esdeveniments de caràcter internacional que, els mesos vinents, arriben a les Valls del Nord.

Vallnord Bike Park La Massana, de referència obligada per als amants del BTT, s'avança a la temporada estival. A partir del dia 20 de maig, tots els caps de setmana s'obrirà parcialment de forma ininterrompuda fins al 17 de juny, tot estrenant les classes de descens i proporcionant les primeres jornades d'aventura abans de l'arribada de l'estiu. D'aleshores ençà, els riders podran gaudir a Vallnord Bike Park la Massana de més d'una vintena de circuits dotats, enguany, de noves connexions perquè puguin gaudir-ne amateurs i professionals.

El 26 de juny arriba la cita ineludible per als amants de la bicicleta: la Copa del Món de mountain bike 2017 arriba a Vallnord Bike Park la Massana amb les proves de descens i cross-country. Els Mundials Màsters 2017 precediran la competició entre els dies 19 i 24 de juny. Durant més de dues setmanes Vallnord-Pal-Arinsal es convertirà en l'epicentre internacional del mountain bike. Ja són desenes les persones que han volgut ser-ne partícips i s'hi han inscrit com a voluntaris. El període de registres segueix obert i poden fer-se a través del web http://www.vallnordworldcup.com/ca/fes-te-voluntari/.

Zona d'activitats a La Caubella, a Pal

Al costat de les BTT, la família és la gran protagonista a Vallnord-Pal-Arinsal amb una completa oferta a La Caubella, on els infants gaudiran de karts elèctrics, ponis, tobogans...

Especialment pensat pels nens, Vallnord proposa uns tiquets especials: el Baby Forfait Estiu, per a nens i nenes fins als 7 anys, i el Peke Forfait Estiu per als nens i nenes d'entre 8 i 11 anys.

Esports de muntanya i activitats en família a Arcalís

Senderisme, excursions en buggies o vehicles 4x4, muntar a cavall, jugar al golf en un pitch & putt són part de les immenses possibilitats de Vallnord-Arcalís a l'estiu que, a més, preveu estrenar novetats per als visitants.

El circ glacial de Tristaina o les espectaculars vistes panoràmiques del Port de Creussans, situat a 2.643 metres d'altitud, i arribar a la frontera natural entre Andorra i França, són part dels atractius de Vallnord-Arcalís, que tornarà a comptar amb l'Agustina Park per als infants.

El ventall de possibilitats que ofereixen les muntanyes d'Arcalís s'amplia amb la celebració de nombroses competicions esportives: el circuit ciclista Volta als Ports o les diverses curses de què es compon l'Andorra Ultra Trail 2017 són només alguns dels actes que els mesos vinents repeteixen a Arcalís.

Vallnord facilita als seus clients el gaudi de la basta oferta estival posant a la venda el forfet Bike & Ski. L'abonament inclou, pel mateix preu que el forfet de temporada d'hivern, l'accés a les Valls del Nord durant 10 mesos l'any.

Més informació: www.vallnord.com/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny