Notícia

La Molina ampliarà el bike-park a Cap de Comella

El 3 de juny comença una nova temporada d'estiu i la principal novetat és l'obertura del telecadira Cap de Comella


Quan falta menys d'un mes perquè comenci una nova temporada d'estiu a La Molina, es comencen a conéixer algunes de les novetats. D'entrada la principal novetat serà que s'amplia la zona d'activitats per a bicicletes amb un nou bikepark a Cap de Comella. I la segona novetat serà la posada en marxa  del primer circuit Hoverboard del sud d'Europa.


Molt bones notícies les que ens arriben de La Molina per aquest estiu. Després de la que ha arribat a ser la millor temporada d'hivern de tota la història de La Molina, amb 330.491 visitants i una obertura propera al 100% gairebé tota la temporada, l'estació es prepara per acollir l'arribada de l'estiu. Segons informa la mateixa estació l'obertura serà a partir del 3 de juny, i tot apunta a que aquest any hi haurà unes quantes sorpreses. D'entrada la campanya d'estiu sembla que s'allarga fins al 3 d'octubre i ho farà amb noves activitats i tarifes.

Com a principal novetat, ja confirmada per l'estació ceretana, cal destacar l'ampliació de la zona bikepark, al Cap de Comella, superant així els gairebé 42 km de recorregut de descens i XC de 2016. Els bikers descobriran, a més, noves tarifes amb assegurança inclosa; com el forfet recarregable de fins a 5 dies no consecutius o la tarifa de 4 hores (a partir de 20 € per a adults, i de 16 € per a menors de fins a 16 anys).

I per als bikers més perseverants, el forfet de temporada que estarà en promoció fins a l'11 juny (a partir de 142 €) i el forfet infantil (a partir de 117 €).

Per la seva banda, tots aquells que vulguin gaudir de la piscina, podran fer-ho a partir del primer cap de setmana de juliol amb diversos forfets de lliure elecció (a partir de 5 €).

També s'oferiran noves activitats per a tota la família, com el primer circuit instal·lat al sud d'Europa de hoverboard, ubicat a la zona del Telecabina; o el Frisbee golf, a la zona del llac, per a totes les edats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny