Notícia

La Comissió Tècnica d’Urbanisme d'Andorra recomana no atendre el recurs de Joan Viladomat

Així ho va avançar ahir Jordi Cinca, portaveu del Govern andorrà

Pista Avet i tram on hi ha projectada la plataforma esquiable per allargar la pista sobre el riu
Pista Avet i tram on hi ha projectada la plataforma esquiable per allargar la pista sobre el riu Autor/a: Imatge original de Grandvalira
La Comissió Tècnica d’Urbanisme (CTU) d'Andorra ha recomanat al Govern que no atengui el recurs de Joan Viladomat, segons publiquen avui els mitjans andorrans en les seves edicions digitals. Així ho hauria expressat Jordi Cinca, portaveu del Govern andorrà durant la compareixença d’ahir a l’edifici administratiu del Govern. El portaveu del Govern andorrà va recordar que la comissió està formada per tècnics del ministeri d’Ordenament Territorial, però també de tècnics dels departaments d’obres i ordenament dels comuns i que són aquests els que han valorat que "els arguments no son suficients" com per atendre el recurs de l’accionista majoritari de Saetde.

Recordem que Joan Viladomat, accionista de Saetde, va recórrer contra la construcció de la plataforma esquiable a Soldeu i que aquesta havia estat declarada projecte d’interès nacional pel Govern andorrà.
 
El portaveu de l’Executiu va mostrar la satisfacció general de l’administració pública per l'informe de la Comissió Tècnica d’Urbanisme (CTU) i va comentar que el projecte de la plataforma esquiable de Soldeu es fa per recomanació de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), però també va admetre que no havia llegit cap informe de la FIS al respecte però que existeix, si bé no queda clar com ni quan es va rebre l'informe, segons publiquen els principals mitjans de comunicació andorrans.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny