Notícia

Viladomat rep el suport dels comerciants del Pas de la Casa

Els comerciants del Pas es posicionen en l'afer del recurs presentat a la plataforma esquiable de Soldeu

Viladomat rep el suport dels comerciants del Pas de la Casa. Imatge d'arxiu.
Viladomat rep el suport dels comerciants del Pas de la Casa. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Els comerciants del Pas de la Casa es posicionen en l'afer de la plataforma esquiable de Soldeu. L'Associació Iniciativa Publicitària no veu bé que els projectes de reforma i millores a Soldeu tinguin l'aval del Govern andorrà i en canvi les propostes de reforma per al Pas de la Casa no acaben de tirar endavant.


Lluny d'apagar-se el conflicte pels permisos per a la construcció de la plataforma esquiable de Soldeu, contra la qual Joan Viladomat ha presentat recurs, ara fins i tot sembla que alguna entitat ja s'ha posicionat públicament en donar-hi suport. És en aquest context que el president de la plataforma que agrupa part del comerç del Pas de la Casa, Iniciativa Publicitària, i el seu responsable, Jean Jacques Carrié, ha declarat als mitjans de comunicació andorrans que els comerciants del Pas de la Casa donen suport al recurs presentat per Viladomat.

Per al màxim responsable de l'esmentada associació cal recordar que fa dos anys Saetde va liderar un projecte per millorar les infraestructures del Pas de la Casa per als quals no se li va donar autorització. Carrié lamenta que hagin donat el permís per fer la plataforma esquiable de Soldeu i el fet que el Govern l'hagi declarat d'interès nacional. De fet ja fa dies es va insinuar que la poca inversió del Govern andorrà al Pas de la Casa podria ser un dels motius del recurs de Viladomat a la plataforma

Cal recordar que Soldeu haurà d'acollir les finals de la Copa del Món d'esquí alpí el març del 2019 i, per això, la plataforma que ha de servir per allargar l'arribada de la pista Avet ha estat declarada d'interès nacional.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny