Notícia

Nou curs per a skiman a Masella

La importància del bon estat del material repercuteix en la seguretat dels esquiadors

Josep Argemi,Masella,Skiman
El curs l'imparteix Josep Argemí, president de l’Associació Espanyola Ski-Man i tècnic al taller de l’estació d’esquí de Masella Autor/a: Masella
Un cop acabada la temporada d'esquí i la fosa de neu a les estacions d'esquí, l'Associació Espanyola  Skiman aprofita els mesos vinents per, a través de l'Escola de Formació Skiman, formar tècnics en reparació, manteniment i preparació dels equips d'esquí.


El proper mes de juny se celebrarà una nova convocatòria per formar Skimans. El curs de Skiman s'organitza a l’estació d'esquí de Masella, aprofitant les instal·lacions del Taller de l'estació ceretana.

Precisament Josep Argemí, president de l’Associació Espanyola Ski-Man i tècnic al taller de l’estació d’esquí de Masella, ha valorat com a excepcional la temporada 2016-17 a les estacions d’esquí del Pirineu. Una nivologia favorable i un bon nivell de vendes en la majoria d’estacions de la Península Ibèrica repercuteixen positivament en els tallers d’esquí, establiments especialitzats en la posada a punt del material d’esquí i de surf de neu.

La conscienciació de la importància del bon estat del material repercuteix en la seguretat dels esquiadors i els surfistes. En aquest sentit l’Associació Espanyola Ski-Man continua reforçant la formació dels tècnics en reparació d’esquís i snowboards perquè no faltin professionals en aquest sector.

Les pròximes convocatòries per a la formació de ski-man són:

3 i 4 de juny de 2017:
Per a esquiadors apassionats, entrenadors de club i professors d'esquí.

12 al 16 de juny de 2017:
Per a Skiman professional Nivell 1

Per a més informació d’aquests i d’altres cursos: www.aeskiman.com


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots