Notícia

La Molina inicia els treballs per a innivar Costa Rasa

La instal·lació en el tram que quedava pendent permetrà que la garantia de neu produïda ja sigui del 100% a l'àrea del Roc Blanc

La Molina Costa Rasa
La instal·lació en el tram que quedava pendent permetrà que la garantia de neu produïda ja sigui del 100% a l'àrea del Roc Blanc Autor/a: Diaridelaneu.cat
En marxa les obres per a instal·lació de neu produïda al tram baix de Costa Rasa. El suport d'innivació en aquest tram de pista, de qualificació vermella, permetrà que el sector del Roc Blanc ofereixi garantia de neu produïda en el 100% de l'àrea.


La setmana passada es van iniciar a La Molina les obres per a la instal·lació de neu produïda a la pista de Costa Rasa. Aquesta pista, que va ser ampliada l'octubre de l'any passat, va quedar pendent de ser equipada amb xarxa de neu produïda en prop de 400 metres del traçat. Les obres són visibles des del mateix peu de pistes i la carretera i es pot veure com s'està treballant en les rases per el soterrament de les canonades i la posterior instal·lació d'arquetes i canons.

Amb aquesta darrera instal·lació les 3 pistes a les quals dóna accés el telecadira Roc Blanc (Estadi Fis Roc-Blanc, Moixeres i Costa Rasa) quedarà garantida la neu produïda al 100% del sector.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny