Notícia

El Govern andorrà confirma que denegarà el recurs contra la plataforma a la pista Avet

L’Executiu andorrà es remetrà als arguments donats per la comissió d’Urbanisme

Grandvalira,Soldeu,El Tarter
El Govern andorrà confirma que denegarà el recurs contra la plataforma a la pista Avet. Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Govern andorrà respondrà en un màxim de dues setmanes el recurs presentat per la família Viladomat contra la declaració d'interès nacional de la construcció de la plataforma esquiable a Soldeu i ho farà fent servir l’informe de la comissió tècnica d’urbanisme (CTU), que tal com va anunciar la setmana passada el portaveu Cinca, ha recomanat a l’executiu que no atengui aquest recurs.

Cinca ha posat en relleu que l’informe de la CTU fa una “anàlisi complerta dels quatre arguments” presentats per la família Viladomat per oposar-se a la declaració d’interès nacional del projecte, un declarament que el ministre portaveu creu que reuneix tots els requisits necessaris. D’aquesta manera, ha reiterat el “convenciment” que aquest projecte és d’interès nacional i ha defensat que aquesta declaració es pot fer tant si el projecte ve des del sector públic com des del privat. En aquest cas, ha recordat que ve impulsat des del comú de Canillo i que el Govern “ni el finança ni l'executa” i defensa que creuen que “han actuat correctament”.

Què inclou la plataforma?


La plataforma, amb una superfície d'11.300 m2, substituirà el pont actual que salva el desnivell del riu a banda i banda. Sota la zona esquiable es construirà un aparcament de gairebé 500 places i de 6.200 m2.

D'ANA.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista