Notícia

La Molina inicia la temporada d'estiu ajustant preus i arribant als 50 km de recorreguts

Entre les diverses novetats destaca l’ampliació del Bike Park a la zona de Cap de Comella

La Molina inicia la temporada d'estiu ajustant preus i arribant als 50 km de recorreguts. Imatge d'arxiu.
La Molina inicia la temporada d'estiu ajustant preus i arribant als 50 km de recorreguts. Imatge d'arxiu.
Dissabte 3 de juny l’estació de la Cerdanya començarà la temporada d’estiu amb l’Opening day All For One, dirigit als bikers. Entre les diverses novetats destaca l’ampliació del Bike Park amb dos circuits, l’homogeneïtzació de les tarifes i les edats dels infants (fins als 16 anys), així com també el nou forfet “La Molina Non Stop.


El proper dissabte 3 de juny, La Molina encetarà la temporada d’estiu tot organitzant una jornada lúdica dedicada als bikers: l’Opening day All For One.

Durant el mes de juny obrirà tots els caps de setmana. A partir de l’1 de juliol, estarà en funcionament diàriament fins a l’11 de setembre, mes en què també s’hi podrà anar els caps de setmana. A l’octubre es podrà visitar els caps de setmana de l’1, 7-8 i del 12 al 15.

Durant tota la temporada d’estiu, l’estació gironina oferirà activitats pensades per a tothom, tant per a grans com per a petits, com per exemple: passeig en telecabina a La Molina, zona del llac, piscina climatitzada, Parc d’Aventura als arbres, quads per a adults, circuit d’spa, tracks d’estiu, circuit d’interpretació de la fauna salvatge de La Molina, entre d’altres.

Ampliació del Bike Park, noves activitats i forfets

Durant 4 mesos els visitants podran gaudir de totes les novetats que es presenten aquesta temporada, especialment les del Bike Park, que enguany compta amb una nova zona al Cap de Comella, la qual dóna més longitud als circuits Moli i Lina (estrenats la temporada passada). En aquest sentit hi haurà un total de 15 circuits amb gairebé 50 quilòmetres de recorreguts.

Amb tot, La Molina comptarà amb noves activitats: el Frisbee (Disc golf), que consta d’un circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut, i el HoverBoard Kart by Altitud Extreme: enginy elèctric semblant als karts amb circuït per a nens i adults.

Finalment, també s’aplicarà una nova política de preus, seguint la línia marcada durant la temporada d’hivern: s’homogeneïtzaran les tarifes i les edats dels infants, fins als 16 anys, per adaptar el producte a les noves necessitats dels visitants; s’homogeneïtza la tarifa de 4 hores i s’elimina la de tarda o mig dia; s’ofereixen nous forfets: el forfet de temporada recarregable BikeParkREC; el forfet recarregable BikeParkREC amb dies de lliure elecció de 2, 3, 4 i 5 dies i el forfet activitats “La Molina Non Stop”, un nou forfet que inclou: Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bikepark, Tubbing, Zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, ponis, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada, tennis i fitness. Forfet personal i d’utilització lliure durant tot el dia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny