Notícia

Confirmat: La Molina acollirà la Copa d'Europa d'esquí alpí femení el proper hivern

També s'han confirmat les finals OPA Alpen Club d'esquí de fons a Baqueira

Júlia Bargalló,La Molina
Júlia Bargalló participant a la Copa de Europa de La Molina celebrada la temporada 2015-16 Autor/a: Oriol Molas
El congrés de la FIS, que s'ha celebrat a la ciutat eslovena de Portoroz del 25 al 28 de maig, ha acollit a uns 800 delegats de tot el món i entre ells els delegats de la RFEDI. La federació acaba d'emetre un comunicat en el qual es confirmen dos grans competicions per al Pirineu català el 2018. També s'ha fet un repàs de les fites aconseguides a través de Sierra Nevada 2017.

Del 25 al 28 de maig, la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI) ha viatjat fins a Portoroz (Eslovènia) per participar en un nou congrés de la FIS (Federació Internacional d'Esquí). Durant la trobada, uns 800 delegats provinents de tot el món s'han donat cita per parlar sobre el futur dels esports d'hivern.

Copa d'Europa d'esquí alpí femení en la modalitat de gegant

Pel que fa a l'estació d'esquí de La Molina, propietat del Grup FGC, la temporada que 2017-18, serà de nou l'escenari de la Copa d'Europa d'esquí alpí femení en la modalitat de gegant (GS) els dies 8 i 9 de març del 2018. Des del 2003, l'estació ha acollit aquesta prova fins a 11 edicions: 7 femenines, 3 masculines i 1 mixta. Amb tot, durant aquest període s'han disputat 5 eslàloms i 12 gegants. Sens dubte, la FIS va confiar a La Molina per atorgar-li la Copa del Món de 2008 en veure la bona feina feta en les proves continentals en aquesta estació situada a la vall de la Cerdanya i que ofereix molt bons serveis destinats a la competició de base liderada pels potents clubs locals.

Finals OPA Alpen Club a Baqueira

I una altra bona notícia: les finals OPA (Alpen Cup) FIS d'esquí de fons es disputaran del 16 al 18 de març 2018 a Baqueira Beret. Les homologacions del circuit de fons de Beret impulsada per l'actual Junta Directiva de la RFEDI han començat ja a donar els seus fruits amb aquesta prova del màxim nivell continental. Més informació clicant aquí.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny