Notícia

David Hidalgo, nou director general de Grandvalira-ENSISA

Liderarà els projectes de les Finals de la Copa del Món FIS d’Esquí Alpí 2019 i la construcció de la plataforma esquiable

David Hidalgo
David Hidalgo, nou director general de Grandvalira-ENSISA Autor/a: Grandvalira
En el Consell d’Administració d’ENSISA celebrat el passat 4 de maig es va acordar nomenar el Sr. David Hidalgo, fins el moment director general adjunt, nou director general de Grandvalira-ENSISA en substitució del Sr. Conrad Blanch. Al seu temps el Sr. Blanch va ser nomenat membre del Consell d’Administració d’ENSISA i director executiu de projectes estratègics.
Amb aquests nomenaments es dona continuïtat al procés de relleu en la direcció general de la societat, iniciat ara fa un any. Després de 17 anys a la societat on ha assumit diverses funcions directives, el Sr. Hidalgo assumeix a partir del dia 1 de juny la gestió operativa dels sectors Canillo, Soldeu i El Tarter de Grandvalira.

El Sr. Blanch, que finalitza una brillant trajectòria de 23 anys al capdavant de l’estació, liderarà dos projectes estratègics com són l’organització de les Finals de la Copa del Món FIS d’Esquí Alpí 2019 i la construcció de la plataforma esquiable i pàrquing soterrat de Soldeu, així com aquells que el Consell consideri oportú encarregar-li.

En la trajectòria acadèmica del Sr. Hidalgo hi consten estudis a IESE (PDG General Management), a ESADE (M.B.A.), a la Universitat Pompeu Fabra (ADE), entre d’altres.

Pel que fa la seva experiència professional, ha passat per empreses com  AVIVA Canadà i Espanya com a Financial Manager i Controller, entre d’altres entitats. A més, és professor del màster de gestió esportiva a l’Institut Johan Cruyff (Universitat Autònoma de Barcelona).

Hidalgo esquia des dels 5 anys com a client de l’estació de Soldeu-El Tarter i ha pogut viure de molt a prop l’evolució d’aquesta.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots