Notícia

SAETDE confirma la proposta de dissolució de Grandvalira en un comunicat de premsa

En el comunicat s'indica que els "pobles d’Encamp i del Pas de la Casa" també són "centres turístics d’interès nacional".

SAETDE
SAETDE confirma la proposta de dissolució de Grandvalira en un comunicat de premsa Autor/a: Comunicat de premsa SAETDE
No gaire bones notícies per a Grandvalira. Ahir SAETDE va fer arribar en un comunicat de premsa la voluntat de tirar endavant amb la dissolució. Aquesta proposta de dissoldre la societat va ser proposada per les famílies Viladomat i Albareda en la reunió del 25 de maig. Segons el comunicat està motivada per la "diferent percepció del que suposa ser socis d'una empresa comú" i per "divergències en la seva gestió". També indiquen que el detonant que ha fet precipitar la decisió és la construcció de la plataforma a Soldeu.


La sol·licitud de Saetde de posar fi a Nevasa és fruit d’“una diferent percepció sobre el que suposa ser socis d’una empresa comuna”, però també de “divergències respecte de la seva gestió”. Així ho assenyala una nota de premsa de Saetde, signada pel director general, Joan Viladomat. En el comunicat s’exposa que l’última manifestació d’aquestes diferències ha estat l’impuls de la construcció d’una plataforma esquiable al final de la pista de l’Avet, a Soldeu, per part d’Ensisa, l’altra societat que forma a parts iguals Ne­vasa. 

Viladomat destaca que s’ha posat en marxa utilitzant la marca comuna de Grandvalira i tot això sense que la societat radicada a Encamp compartís prèviament ni el caràcter d’interès nacional del projecte ni la seva necessitat. En el comunicat s'indica que la sol·licitud de dissolució de Nevasa és una “la decisió ha estat meditada”. La voluntat és que la dissolució de la societat comporti “el mínim perjudici” per a tots els sectors que es puguin veure afectats i assegura que en endavant el seu compromís serà el de treballar per als "pobles d’Encamp i del Pas de la Casa" als que també defineix com a "centres turístics d’interès nacional".
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial