Notícia

Qui s'anima a comprar una estació d'esquí a França?

Més que una estació d'esquí es tracta d'un parc de neu enfocat als debutants

Les Gentianes
Imatge de Les Gentianes: més que una estació d'esquí es tracta d'un parc de neu enfocat als debutants Autor/a: Skieur.com
Us heu plantejat mai tenir la vostra pròpia estació d'esquí? Petita, és clar, ni que sigui per començar i per caprici. I teniu diners de sobres i no sabeu on invertir? Doncs si voleu hi ha una petita estació d'esquí a França que està en venda. L'estació d'esquí en qüestió s'anomena "Les Gentianes" i avui és notícia al portal francès especialitzat en esquí skieur.com.

Està situada a la zona del Jura, al nord de França, té unes cotes situades entre els 900 a la cota baixa i els 1.000 m a l'alta. Està enfocada bàsicament als novells i disposa de 4 pistes (una vermella, una blava i dues verdes), 2 teleesquís, un telecorda i vint canons de neu. En el preu de compra s'hi inclou un taller de lloguer d'equips de 1000 unitats per a la pràctica d'esquí alpí, de fons, surf de neu, trineus i raquetes de neu. Més coses: un restaurant amb terrassa per un aforament de 60 places, més 30 interiors, una trepitjaneu Kässbohrer (no s'especifica el model), una moto de neu, un tractor-llevaneus i una Renault Kangoo. No està malament, oi? I el més important: el lloguer de la muntanya per a l'esquí és un contracte garantit fins a l'any 2034. Prorrogable.

Els motius pels quals és a la venda no han transcendit però en qualsevol cas ja ho sabeu, si voleu ser propietaris de la vostra estació d'esquí, només heu de posar-vos en contacte amb el seus gestors www.station-lesgentianes.com i tancar tracte. El preu? 500.000 euros. Us hi animeu?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions
Publicitat

Entrevista

"Les dimensions i diversitat de Cerro Catedral són les més grans de Sud-amèrica"
Manuel Pérez Diaz Director comercial a Cerro Catedral

entrevista

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat