Notícia

Boí Taüll Resort espera incrementar un 10% el volum de pernoctacions aquest estiu

S'espera arribar a les 34.000 pernoctacions i ocupar 92 persones en els sis establiments del Pla de l’Ermita

Boí Taüll Resort espera incrementar un 10% el volum de pernoctacions aquest estiu. Imatge d'arxiu.
Boí Taüll Resort espera incrementar un 10% el volum de pernoctacions aquest estiu. Imatge d'arxiu. Autor/a: Arxiu Facebook Boi Taull Resort
Boí Taüll allargarà aquest any una setmana la temporada d’estiu, que s’iniciarà el proper dia 23 i es prolongarà fins a l’11 de setembre. Així ho va anunciar ahir el grup Nozar, gestor de l’estació de l’Alta Ribagorça per mitjà de la societat Promocions Turístiques de la Vall. L’empresa espera superar en almenys un 10% les 34.000 pernoctacions de l’any passat i ocuparà 92 persones en els sis establiments del Pla de l’Ermita, un 8% més. El resort va presentar la campanya estival, que incorporarà un nou espai de restauració amb terrassa i activitats d’animació per als nens.

Serà el tercer estiu que obrirà portes el complex del Pla de l'Ermita després d'una temporada d'hivern que ha registrat xifres rècord tant pel que fa al volum d'esquiadors com de condicions de neu.

Cal recordar que el Grup Nozar, en concurs de creditors des de 2009, és l'antiga propietària de l'estació de Boí Taüll però actualment n'és la gestora del complex a través de la filial Promocions Turístiques de la Vall. La Generalitat de Catalunya continua, doncs, com a propietària de l'estació d'esquí des del 2013, però el Grup Nozar espera recuperar-ne la propietat a partir de 2019.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions
Publicitat

Entrevista

"Les dimensions i diversitat de Cerro Catedral són les més grans de Sud-amèrica"
Manuel Pérez Diaz Director comercial a Cerro Catedral

entrevista

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat