Notícia

HH Vanir, la jaqueta per resistir les diferents condicions meteorològiques

HH Vanir,jaqueta,Jacket
HH Vanir, la jaqueta per resistir les diferents condicions meteorològiques Autor/a: Helly Hansen
Està confeccionada amb el teixit amb membrana de 2,5 capasHelly Tech® Performance. Incorpora cremalleres de ventilació, elements reflectants i un durador tractament de repel·lència a l'aigua (DWR).

   

La nova jaqueta masculina de Helly Hansen per a aquest estiu, la Vanir va aconseguir, representa el misteri escandinau de l'aigua de la muntanya. Una temàtica que ha inspirat una excel·lent combinació de teixits per resistir perfectament les diferents condicions meteorològiques. Es tracta d'una peça impermeable, tallavents i molt transpirable (www.hellyhansen.com).

La jaqueta Vanir va aconseguir ha estat dissenyada per als guerrers de cap de setmana i és una de les peces més emblemàtiques de la col·lecció Vanir de Helly Hansen. Pren per nom el dels déus nòrdics, portadors de la salut, joventut i felicitat.

La Vanir va aconseguir està construïda amb la tecnologia Helly Tech® Performance de 2.5 capes, altament transpirable, per fer front a la inestabilitat meteorologia. Els acabats estan confeccionats amb teixit softshell, altament impermeable i capaç de conferir una major i completa transpirabilitat. A més, aquesta jaqueta també proporciona ventilació on el cos més ho necessita i incorpora cremalleres de ventilació estratègicament situades.

Característiques tècniques de la HH Vanir va aconseguir Jacket

• Tecnologia Helly Tech® Perfomance.
• Construcció 2.5 capes.
• Impermeable, tallavents i transpirable.
• Repel·lent a l'aigua amb tratamientoDurable Water Repellency (DWR).
• Cremalleres de ventilació.
• Elements reflectants.

PVP orientatiu: 180,00 €

Més informació: 934.960.363

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny