Notícia

El Parlament insta el Govern a elaborar auditories financeres de les estacions d'esquí rescatades per la Generalitat

El ple del Parlament rebutja establir mecanismes per depurar responsabilitats

telecadira,la Molina
El Parlament insta el Govern a elaborar auditories financeres de les estacions d'esquí rescatades per la Generalitat Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Parlament ha aprovat instar el Govern a elaborar auditories financeres de les estacions d'esquí rescatades per la Generalitat des de la situació anterior a l'adquisició pública fins a l'actualitat.

Així ho recull el punt onzè d'una moció sobre turisme presentada per la CUP, punt que s'ha aprovat per unanimitat tot i que s'ha rebutjat un apartat posterior que demanava establir mecanismes per depurar responsabilitats si fos necessari segons el resultat d'aquestes auditories. El text demana que aquestes auditories s'incloguin a partir del proper Pla Anual d'Activitats de Control de la Intervenció General de 2018, posant especial èmfasi en els diferents processos de compra-venda en les que s'han vist implicades les estacions d'esquí. A més, s'hauran de presentar públicament i al Parlament durant el proper any.

A banda d'aquest apartat, també s'ha aprovat un segon que demana garantir la dignitat dels llocs de treball del sector turístic, impedint l'existència d'empleats fora del conveni del sector al que correspongui l'activitat que realitzen. Per últim, s'ha aprovat un tercer punt que garanteixi que en les empreses públiques i en aquelles on l'administració hi participa directament o mitjançant concurs públic s'asseguri el compliment que els treballadors estiguin adscrites al conveni corresponent.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny