Notícia

Aquest estiu, vermuts i maridatges a 2.000 m i amb vistes al mar

Vallter 2000 engegarà la temporada d’estiu el proper dia 22 de juliol

Aquest estiu vermuts a 2.000 m amb vistes al mar des de Vallter 2000
Aquest estiu vermuts a 2.000 m amb vistes al mar des de Vallter 2000
Gairebé sempre que parlem d'anar a fer el vermut ens imaginem fer-ho en una terrassa d'una plaça concorreguda, potser en un nucli antic carregat d'història d'un poble o ciutat. O també en un passeig marítim gaudint de les vistes al mar. Però, us imagineu fer un vermut a 2.500 m.? Envoltats de cims de 2.700 m.? i també amb vistes al mar? Doncs sí, en concret a la plana de l'Empordà i la badia de Roses. Suggerent aquest vermut, oi? Doncs aquesta és la proposta que ens arriba des de Vallter 2000 per aquest estiu. La col·laboració iniciada aquest hivern passat entre la Denominació d'origen Empordà (de vins i caves) i l'estació d'esquí de la Vall de Camprodon comença a concretar-se en propostes originals com aquesta.


Vallter 2000 engegarà la temporada d’estiu el proper dia 22 de juliol i fins a l’11 de setembre, amb l’obertura del Telecadira de 10.00 a 15.00 h.

Aquest estiu, com a novetats oferirà als visitants noves propostes gastronòmiques, com els Vermuts d’alçada a 2.535 metres, en què es podrà degustar el millor vermut en una de les cafeteries més altes del Pirineu, en concret a la Cafeteria de les Marmotes. Recordar-vos que en aquest punt s'hi troba el Mirador de la Costa Brava, que va ser inaugurat l'estiu de 2015, així com l'única webcam del Pirineu que permet veure el mar des de  cims nevats i pistes amb esquiadors. També destaca el producte “Mar i Muntanya”, en el qual ens oferiran fer un maridatge entre la carn del Pirineu i els vins de l’Empordà.

En el transcurs d’aquest període, l’estació comptarà amb activitats a l’aire lliure, emmarcades en un paratge incomparable. Entre les principals propostes que s’hi poden fer, destaquen els viatges amb el telecadira, que tenen sortida a la base de l'estació i ofereixen les millors vistes panoràmiques del cercle d’Ull de Ter, les rutes de senderisme familiar per l’entorn de l’estació, la ruta del Ter, que es pot fer a peu o amb bicicleta, l’ascensió amb bici – Vallter port de muntanya (pujada al Port de Muntanya Setcases-Vallter) i les visites guiades per a grups organitzades per l’Associació Alt Ter.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny