Notícia

Pas de la Casa-Grau Roig ja estaria dissenyant una nova política comercial pròpia

Viladomat confirma als directors d'àrea de Saetde que no hi ha marxa enrere en la dissolució de Grandvalira

Pas de la Casa-Grau Roig ja estaria dissenyant una nova política comercial pròpia. Imatge d'arxiu.
Pas de la Casa-Grau Roig ja estaria dissenyant una nova política comercial pròpia. Imatge d'arxiu.
El conseller delegat i màxim accionista de Saetde, Joan Viladomat, ha reunit els directors d'àrea de l'empresa per comunicar-los que no hi ha marxa enrere en la decisió de dissoldre Grandvalira. La informació l'avança avui el digital andorrà Altaveu Digital, i segons aquest mitjà l'accionista majoritari de Pas de la Casa-Grau Roig ja hauria donat algunes instruccions als directors d'àrea per dissenyar una política comercial pròpia ja encarada en la temporada 2017-18. Això, en conclusió, vol dir començar a deixar de banda la plataforma comercialitzadora de Nevasa fins i tot en els dos anys en què Grandvalira encara estarà operativa i en els quals s'ha de mantenir el forfet conjunt. A la pràctica encara hi haurà un forfet de venda al públic de forma general de les dues estacions (Pas de la Casa-Grau Roig i Soldeu-El Tarter), però de cara als tour operadors i majoristes de viatges ja es començarà a establir una política comercial independent.

Tornar als orígens de Pas de la Casa-Grau Roig

Si es confirma aquest extrem seria tota una declaració d'intencions que certificaria que Saetde ja no té cap intenció fer marxa enrere. Des del digital esmentat fins i tot s'apunta al fet que Saetde tindria molt avançada l'actualització de la seva pròpia i històrica marca, amb el característic logotip de la muntanya amb dos vessants i 4 colors. En resum, seria tornar als orígens de Pas de la Casa-Grau Roig, i que recordem és l'estació amb més pes històric dins el Principat d'Andorra. Va ser al Pas de la Casa on s'hi va construir el que va ser el primer teleesquí del "país dels Pirineus" fa poc més de 60 anys. Començava la història de l'esquí comercial a Andorra.

El 3 de juliol, una data clau

El proper 3 de juliol està convocada l'assemblea extraordinària en què s'ha de confirmar la decisió de posar en marxa el procés de dissolució de Grandvalira.
Segons informa el digital per part de Saetde ja es proposarà el nom de dues persones que haurien d'assumir l'encàrrec d'esdevenir els liquidadors de Nevasa. La data del 3 de juliol seria la clau per veure fins a quin punt la decisió ja no té marxa enrere, és clar que algunes veus apunten al fet que en els dos anys vinents, en els quals Grandvalira continuarà del tot operativa, també podrien servir per replantejar la dissolució i reiniciar-se de nou sense arribar a consumar-se el trencament definitiu. Mentrestant, mala premsa per l'esquí al Pirineu, per Andorra i, això sí, especulacions informatives sobre el que pot acabar passant o no. El culebrot de l'estiu en el món de l'esquí podria ser, sense cap mena de dubte, Grandvalira a partir del 3 de juliol.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista