Notícia

El Bike Park de La Molina ja és un dels més grans de la península

Entre les novetats de La Molina destaca l’homogeneïtzació de les tarifes i la creació del nou forfet “La Molina Non Stop"

bike-park,La Molina
Aquest any el bike-park de La Molina arriba als 15 circuits i s'apropa als 50 quilòmetres de recorreguts Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Grup FGC va presentar aquest dijous passat la temporada d'estiu a les estacions de muntanya. Destaquen la posada en marxa de noves activitats i forfets, millores en les instal·lacions i una nova política de preus, més adaptada a les necessitats dels usuaris. Durant l’acte, el president d’FGC, Enric Ticó, va explicar que des de la companyia “hem apostat sempre per la desestacionalització”. Per la seva part, el Secretari de Territori i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, va afirmar que aquest estiu serà rècord de turistes, “una bona notícia per al país i per al foment de llocs de treball”, ja que “és positiu per a l’economia i el conjunt de la població”. I va continuar “hi ha ciutats que, en aquests moments, es queixen de massa pressió turística i des de la Generalitat de Catalunya s’ofereix la possibilitat de redistribuir aquesta pressió per tot el país”.


La Molina va començar la temporada d’estiu el passat dissabte 3 de juny i obrirà tots els caps de setmana d’aquest mes. A partir de l’1 de juliol, estarà en funcionament cada dia fins a l’11 de setembre, mes en què també s’hi podrà anar els caps de setmana. A l’octubre, a més, es podrà visitar els caps de setmana de l’1, 7-8 i del 12 al 15.

Aquesta temporada La Molina presenta un ampli ventall de novetats, entre les quals destaquen l’aplicació d’una nova política de preus, seguint la línia marcada durant la temporada d’hivern: es fan uniformes les tarifes i les edats dels infants, fins als 16 anys, per adaptar el producte a les noves necessitats dels visitants; s’homogeneïtza la tarifa de 4 hores i s’elimina la de tarda o mig dia; s’ofereixen nous forfets: el forfet de temporada recarregable BikeParkREC, el forfet recarregable BikeParkREC amb dies de lliure elecció de 2, 3, 4 i 5 dies i el forfet activitats “La Molina Non Stop”, un nou forfet que inclou: Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bikepark, Tubbing, Zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, ponis, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada, tennis i fitness. Forfet personal i d’utilització lliure durant tot el dia.

Amb tot, aquest estiu el Bike Park, compta amb una nova zona al Cap de Comella, la qual dóna més longitud als circuits Moli i Lina (estrenats la temporada passada). En aquest sentit hi haurà un total de 15 circuits amb gairebé 50 quilòmetres de recorreguts, ampliació que el converteixen en el més gran de l'Estat espanyol i no arriba a superar per poc el de Vallnord (el de Pal arriba als 53,5 km)

La Molina, a més, ofereix dues activitats noves: el Frisbee (Disc golf), que consta d’un circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut, i el HoverBoard Kart by Altitud Extreme: enginy elèctric semblant als karts amb circuït per a nens i adults.

Finalment, és important recordar que aquest estiu els visitants podran gaudir, un any més, de la Zona del Llac: una activitat aquàtica pensada per als mesos de més calor. Aquesta àrea consisteix en una zona d’aigües amb sorra, situada al llac de La Molina. Compta amb tota mena de jocs lúdics i disposa d’una àrea esportiva. A més, durant tot el mes d’agost, hi haurà un inflable, muntat a la zona del llac, al costat de la pista de voleibol, perquè petits i grans gaudeixin al màxim de les ofertes a l’aire lliure.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny