Notícia

Espot i Port Ainé, escenaris de rutes a peu i amb BTT aquest estiu

Port Ainé incorpora una nova activitat: la Cronoescalada amb bicicleta de carretera


Port Ainé iniciarà la temporada d’estiu els caps de setmana de juliol i a partir del dia 17 d’aquest mes obrirà tots els dies ininterrompudament fins al 3 de setembre. L’horari serà de 10.00 a 18.00 h.


Aquesta temporada, l’estació de Port Ainé incorpora una nova activitat: la Cronoescalada amb bicicleta de carretera, que compta amb 18,6 quilòmetres de pujada i un desnivell positiu de 1.228 m. Durant aquest estiu es realitzarà a través de l’APP de Port Ainé. Començarà a l’encreuament de la carretera general C13 i arribarà fins a l’Hotel Port Ainé 2000***.

A l’inici i final s’instal·laran uns cartells informatius on hi haurà un codi QR per descarregar-se l’APP de l’estació. Cada participant enregistrarà el seu temps i haurà un rànquing dels millors temps. Només per completar l’etapa tots els ciclistes obtindran un forfet 2x1 per a la propera temporada, a banda dels premis dels patrocinadors locals, com un casc “Specialized Align” gentilesa d’Esierri Bikes.
 
Durant la temporada, els visitants podran accedir al Parc Lúdic i d’Aventura, així com també pujar al Telecadira JET CIM (els dies 5 i 13 d’agost) per arribar al Pic de l’Orri i al mirador del Parc Natural de l’Alt Pirineu. A més, podran recórrer les rutes a peu i amb BTT, amb plànols físics i a través de l’APP de Port Ainé.
 
Paral·lelament, l’estació d’Espot acollirà l’activitat de Kilòmetre Vertical (KV) de la Vall de Peguera, que surt des del poble d’Espot i arriba fins al refugi Josep Maria Blanc.
 
Durant aquests mesos, les estacions del Pallars Sobirà proposen novetats outdoor per descobrir l’entorn, tot gaudint al màxim de la natura. Enguany es manté el Centre Trail Running dels Pirineus d’Espot amb el passaport d’avantatges dels allotjaments i s’ofereixen les Rutes amb plànol físic i a través de l’APP d’Espot.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny