Notícia

Els Angles incorpora una nova pista negra al Bike-park

L'estació del Capcir té previst obrir la temporada d'estiu per a les bicicletes l'1 de juliol

Els Angles incorpora una nova pista negra al Bike-park. Imatge d'arxiu.
Els Angles incorpora una nova pista negra al Bike-park. Imatge d'arxiu. Autor/a: Els Angles
Falten pocs dies per a l'obertura del Bike-Prak d'Els Angles. L'estació del Capcir té previst obrir la temporada d'estiu per a les bicicletes els dies 1 i 2 de juliol i, a partir del 7 de juliol, fer-ho ininterrompudament fins al 3 de setembre. En arribar a aquesta data també s'obrirà els caps de setmana dels dies 9 i 10, 16 i 17 i finalment els dies 23 i 24 de setembre 2017. Els horaris d'obertura seran de 09.15 h a 17.00 h (última pujada).

El Bike Park dels Angles ofereix pistes per a tots els nivells, amb 6 pistes de descens (DH) i 2 pistes d'enduro, tot plegat amb un desnivell que arriba als 500 m i fins a 50 quilòmetres de pistes, accessible amb el telecabina de Les Pèlerins.

La novetat de l'estiu 2017: nova negra

Aquest any el bike-park d'Els Angles ens ofereix una novetat. Es tracta de la construcció d'una nova pista negra, la Sauron, de 500 m de recorregut i un desnivell de 300 m.

A banda continuaran traçades les mítiques Frodon, una verda de 5.3 km, pista fàcil que ens condueix pel bosc tot superant obstacles accessibles per a tots els nivells i combinant zones lúdiques amb ponts i àrees de pic-nic.

La Gandalf, de 4.9 km, pista blava en la qual ja s'hi requereix un bon nivell tècnic, amb zones equipades amb ponts basculants, corbes peraltades, salts i àrees de pic-nic.

Pista Aragorn, de 5.75 km, pista blava de DH marathon. Un recorregut tècnic en terrenys molt variats. Zona amb obstacles com taules, hoops, salts, i corbes peraltades, també compta amb zones de pic-nic.

Pista Izangard, de 4.8 km, pista vermella, tècnica, sobre una cresta de pedres, un recorregut amb ponts i passarel·les i amb una zona de trial entre rocs que finalitza en una zona boscosa preciosa.

I la mítica Mórdor, de 2.6 km, la pista negra per excel·lència d'Els angles. És una pista molt difícil, que demana i requereix un alt nivell tècnic.

A banda, cal recordar l'existència dels 2 itineraris enduro per a famílies, en les quals podrem gaudir d'un paisatge, molt variat, amb les pistes Les vallées du Soula (9.8 km, pista verda) i la pista els sources de l'aude (7.5 km, pista blava). Finalment esmentar la Zona North Shore, d'accés des de la pista Gandalf.

L'esdeveniment més important al Bike-Park

No oblideu que l'esdeveniment més important al Bike-Park de Les Angles és La Mordoride, una competició de descens que talla l'alè quan se'ls veu baixar per la negra Mordor. Serà del 14 al 16 de juliol. S'hi celebrarà la Whip Off, DH Kids i la clàssica MordoRide. És una prova que puntua a la Copa Regional Occitanie i a la Copa Catalana de descens.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial