Notícia

Baqueira Beret i Val d'Aran proposen un estiu ple d'activitats a la natura

Montgarri,estiu
Baqueira Beret i Val d'Aran proposen un estiu ple d'activitats a la natura Autor/a: Baqueira
Paisatges d'alta muntanya, incomptables quilòmetres de rutes senderistes i ciclistes, increïbles racons plens de biodiversitat, flora i fauna del Pirineu més pur. Tot això a l'estació de Baqueira Beret i a la Val d'Aran, en un estiu carregat amb una infinitat de propostes a l'aire lliure per gaudir amb la família i el grup d'amics.


Durant els mesos d'estiu, Baqueira Beret i la Val d'Aran són l'escenari perfecte per a realitzar tot tipus d'activitats a l'aire lliure. L'estació obre l'Hotel Montarto (www.montarto.com) durant els mesos de juliol i agost. En un paratge únic, els visitants poden gaudir d'un ampli ventall d'opcions pensades per a totes les edats i tots els gustos, com ara, passeig en el telecadira Blanhiblar, rutes de senderisme i BTT, ràfting o entrada al parc de fauna Aran Park.
 
Aquest any, a més, Baqueira mitjançant acord amb Torisme Val d'Aran ha obert les vendes d'estiu per Internet des Viatges Baqueira (www.viajes.baqueira.es), canal que compta amb l'oferta d'hotels, apartaments i cases al millor preu garantit. A través d'aquesta eina, es podrà reservar allotjament (amb forfet si es desitja per al telecadira Blanhiblar) i contractar altres serveis turístics de la Val d'Aran a partir del juliol, perquè cada usuari pugui personalitzar al màxim les seves vacances.
 
Les millors vistes amb el telecadira Blanhiblar

A partir del 15 de juliol i fins al 30 d'agost, de 10:00 a 18:00 h, Baqueira obre el telecadira del Blanhiblar a la zona de Beret, remontador que brinda les millors vistes de l'estació durant les estacions de primavera i estiu. Un cop al cim, a una alçada de 2.220 m, es pot admirar l'extraordinari paisatge d'alta muntanya del Pla de Beret, Baqueira, Val de Ruda i l'Aneto. Es tracta d'una de les activitats més especials per respirar la calma de l'alta muntanya i sentir de primera mà la immensitat de la natura.
 
Al Pla de Beret, a 1.850 m d'alçada, i molt a prop de la base inferior del telecadira del Blanhiblar es troba el restaurant i cafeteria obert durant els mesos d'estiu i al seu costat el lloguer de bicicletes gestionat per Copos Bike. Són serveis complementaris per passar un dia amb activitats diverses en aquesta zona de l'estació.
 
Rutes a peu i amb bicicleta

L'estació de Baqueira Beret compta amb quilomètrics recorreguts per descobrir, ja sigui a peu o amb bicicleta. Entre les opcions més atractives que es poden realitzar destaquen les següents rutes: Mirador Vall d'Aran: es tracta d'un itinerari que es pot fer a peu en 30 minuts (anada / tornada); Mirador Panoràmica Pirineus: camí a peu d'1 hora (anada / tornada); Mirador Roques d'en Macià, es pot fer a peu o en bicicleta, segons la preferència de cadascú. En el cas que es faci a peu, té una durada de 2 hores.
Finalment, es troba la ruta Uelhs deth Garona - Pla de Beret, de 3 hores a peu (anada / tornada).
 
Més informació www.baqueira.es/activitats/
 
El Val d'Aran, al seu torn, alberga tot tipus de rutes de diferents dificultats i intensitats (fàcils, mitjanes i difícils), aptes per a tots els públics. Aquests itineraris, que conserven la natura en la seva màxima esplendor, amaguen una gran qualitat de biodiversitat, amb una flora i fauna que sorprenen i meravellen a tots els que la coneixen.
 
A més, aquesta temporada (des de principis de maig fins a finals d'octubre), s'inaugura un nou recorregut: el Tour de l'Aneto ha posat en marxa una variant de la ruta, el Mirador de l'Aneto. Es tracta d'un recorregut més suau, especialment indicat per a realitzar en família i dirigit a aquells que s'inicien en el món de la travessa. De la mà d'aquesta nova modalitat, es pot visitar l'Artiga de Lin, situada dins de les rutes a l'Aneto, i el Coth de Baretja, que és un dels millors miradors del massís de l'Aneto-Maladeta.
 
Al llarg del recorregut, els senderistes recorren 3 etapes: la primera part des de la Artiga de Lin fins al Hospice de France; la segona surt de l'Hospice de France a Bossost, passant pel Coth de Baretja i, finalment, la tercera s'inicia a Bossost fins a Vielha, creuant el Camí Reiau. A més, aquesta última etapa es pot escurçar amb el Bus Intervall. Les tres etapes poden realitzar-se en dos, tres o quatre dies.
 
Més informació http://www.visitvaldaran.com
 
Turisme familiar

Envoltat de paisatge d'alta muntanya, amb unes temperatures suaus i agradables per combatre la sufocant calor dels mesos d'estiu, la Val d'Aran es presenta com un gran destí per gaudir d'unes vacances en família fora del comú.
 
Entre les diverses opcions que es poden fer es troba la visita al parc de fauna Aran Park, situat en Pòrt deth Protilhon, on viuen en semillibertat diverses espècies d'animals autòctons dels Pirineus com óssos, llops blancs i grisos, marmotes, linxs ...
 
Amb tot, també compta amb propostes per als més aventurers, que poden fer ràfting o practicar tir amb arc.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny