Notícia

La Molina ja disposa de neu produïda al 100% del sector Roc Blanc

Aquesta setmana enllesteixen les obres d'innivació del tram baix de Costa Rasa

costa rasa,roc blanc,la Molina
Aquesta setmana enllesteixen les obres d'innivació del tram baix de Costa Rasa Autor/a: Diaridelaneu.cat
Aquesta setmana finalitzen les obres d’innivació de la pista Costa Rasa, la única que quedava pendent d'innivar al sector Roc Blanc. En total s’hi han instal·lat 7 nous canons de neu d’última generació que permetran innivar els 340 metres de la zona baixa de la pista. Les obres es van reiniciar el 15 de maig ja que per diferents problemes no es van poder finalitzar a la tardor de 2016, quan es va eixamplar la pista. A les obres realitzades aquest dies també s'ha aprofitat per fer un perfilat de la superfícies i avui ha començat la sembra de tota la pista.

Segons informen des de l'estació, quedarà pendent una petita modificació de la part baixa de la pista Moixeres. En qualsevol cas la nova instal·lació farà que les tres pistes del sector, l'estadi FIS Roc Blanc (homologat per la FIS la temporada 2005-06), Costa Rasa, Diagonal Alta i Baixa i Moixeres ja disposin d'instal·lació de neu produïda.

La Molina, fins ara la 6a estació del Pirineu en unitats de producció, continua sumant i passarà a tenir 486 canons de neu i 37,5 quilòmetres de pistes equipades amb canons de neu.

Les obres realitzades en dades:
 
Canons: 7 nous canons de producció de neu de cultiu.
Pista: Longitud nova innivada de 340 metres.
Amplada: 50 metres
Desnivell: 140 metres.
Dificultat: vermella

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny