Notícia

Compte enrere a Baqueira Beret, que comença a comercialitzar els paquets del proper hivern

Beret,Baqueira Beret,Baqueira,Vaqueira
Compte enrere a Baqueira Beret, que comença a comercialitzar els paquets del proper hivern Autor/a: Baqueira
Els esquiadors amb esperit previsor ja poden fer la seva reserva per a la temporada d'hivern 2017-2018 a partir d'aquest mes de juliol a través de www.viajes.baqueira.es. D'aquesta manera, s'asseguren l'allotjament al millor preu garantit durant tota la temporada i especialment en temporada alta.

Totes aquelles persones que facin la seva reserva online del 3 de juliol l'1 de setembre gaudiran de preus amb avantatges.

Des de l'any passat és possible reservar unes vacances mitjançant el web de Viatges Baqueira Beret (www.viajes.baqueira.es). Es tracta d'una plataforma intuïtiva, amb una gran usabilitat, senzilla i ràpida. Aquesta temporada, la central de reserves presenta una novetat plena d'avantatges econòmics per als més previsors: tots els usuaris que facin la seva reserva en línia des del dilluns 3 de juliol i fins el divendres 1 de setembre gaudiran de preus més avantatjosos.

Aquesta pàgina web disposa d'una àmplia oferta d'hotels i apartaments: gràcies a la seva extensa base de dades, amb una oferta que suma 7.200 places disponibles a la Vall, els visitants poden trobar l'allotjament que millor s'adapti a les seves necessitats. Permet, a més, una detallada personalització de la cerca: es pot seleccionar la població, categoria, tipus d'instal·lacions i característiques de l'allotjament. És molt útil ja que també permet veure el preu a pensió completa o mitja pensió i el preu per persona amb l'avantatge que les reserves no exigeixen un nombre mínim de nits.

Les reserves es poden fer de forma online, però també hi ha un servei telefònic d'atenció al client en el 973.639.000 disponible per resoldre qualsevol dubte.

Allotjament més forfet, el producte estrella

A través de la central de reserves online es pot contractar el producte estrella de la temporada: el paquet d'Allotjament més forfet, que permet gaudir de Baqueira Beret sense límits. Aquest hivern 2017-18, els clients que adquireixin aquest producte a través del web tindran el pàrquing de dia gratuït a l'aparcament cobert de Ruda (per cada dia de forfet adquirit). A més, per a major comoditat, rebran de forma exprés gratuïta els forfets i tota la documentació de la reserva a la recepció de l'allotjament.
Al seu torn, es pot adquirir tot tipus de serveis, com restauració. També hi ha la possibilitat de llogar material d'esquí, snowboard i altres modalitats, tant per a adults com nens, de diferents gammes i preus. El material es pot recollir a qualsevol dels centres Ski Service a peu de pistes: Nucli Baqueira 1500-Hotel Montarto, Nucli Ruda, Nucli Beret, Nucli Bosc i Nucli Bonaigua. Es pot tornar el material en qualsevol d'ells per a la major comoditat de l'esquiador. Fins i tot es pot llogar una taquilla per deixar el material a peu de pistes i no carregar-fins a l'hotel.

També hi ha l'opció de reservar classes d'esquí o snowboard, tant a Baqueira com a la zona de Beret. Els parcs infantils també es poden gestionar a través de la central de reserves en línia, de manera que s'eviten cues amb els nens el dia d'arribada a pistes.

Més informació:

www.baqueira.es
www.montarto.com
www.viajes.baqueira.es

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny