Notícia

La Molina va presentar ahir la temporada d'estiu al sector hoteler i turístic de la Cerdanya

El bike-park, ampliat ara al sector Cap de Comella, ja competeix directament amb el de Vallnord

La Molina,estiu
Toni sanmartí, director de La Molina, va presentar ahir la temporada d'estiu al sector hoteler i turístic de la Cerdanya Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina va presentar ahir dijous la temporada d'estiu al sector hoteler i turístic de la Cerdanya. El director de l'estació, Toni Sanmartí, va explicar que per aquesta temporada estival destaquen la posada en marxa de noves activitats i la revisió dels preus. Durant l'acte va comentar que el repte és superar els 40.000 visitants de l'estiu passat i allargar la temporada fins a finals d'octubre. I un objectiu molt clar: desestacionalitzar tant com sigui possible l'activitat a l'estació.

Novetats per a l'estiu 2017

Aquesta temporada l'estació ceretana presenta diverses novetats, entre les quals destaca una nova política de preus simplificada i a la baixa respecte a l'any passat. Especial atenció mereix el forfet d'activitats "La Molina Non Stop", que inclou l'accés al Telecabina Alp2500, el telecadira Cap de Comella, el Bikepark, el Tubbing, la Zona lúdica, les activitats entorn del llac o la piscina climatitzada, entre altres.

Amb l'esmentat forfet d'estiu "non stop" Sanmartí va comentar que, d'alguna manera, La Molina ja ha esdevingut un parc temàtic d'activitats d'estiu a l'alta muntanya, on els visitants poden passar tot un dia gaudint de les activitats que s'hi ofereixen, igual a com ho farien en un parc temàtic de la costa.

El bikepark, aposta i referent de futur

Pel que fa al bike-park, activitat estel·lar juntament amb el passeig amb telecabina i l'excursió al Niu de l'Àliga, la idea és que cada estiu s'hi vagin incrementant els quilòmetres de pistes i circuits senyalitzats, i si aquest any ja s'arriba als 50 quilòmetres, per l'any vinent l'objectiu ja serà convertir-se en el millor referent del món de la bicicleta de tot el Pirineu. En aquest sentit el director de l'estació va recordar que, amb la recent obertura del nou sector Cap de Comella, les possibilitats d'incrementar el nombre de circuits, itineraris i quilòmetres creix cap al sector Alabaus, Roc Blanc i Muntanya Sagrada. I altre cop un objectiu molt clar: que el bike-park de La Molina esdevingui el millor referent de la península Ibèrica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny