Notícia

Sense telefèric a la Vall Fosca

El servei s'havia d'iniciar avui, després d'una setmana de retard, i es desconeix quan es podrà reobrir

Sense telefèric a la Vall Fosca. Imatge d'arxiu.
Sense telefèric a la Vall Fosca. Imatge d'arxiu. Autor/a: espaciorural.com
El telefèric d'Estany Gento havia d'iniciar el servei el passat dia 1 de juliol, un fet que no va ser possible degut a una avaria. L'obertura s'havia posposat a aquest dissabte dia 8, però finalment tampoc serà així. 


Un tuit de Turisme Vallfosca, organisme depenent de l'Ajuntament de la Torre de Cabdella, avisa des d'ahir divendres que el telefèric es troba fora de servei. I de moment es desconeix quan es tornarà a posar en marxa. De fet el servei ja s'hauria d'haver posat en funcionament fa una setmana. L'ajuntament ha afegit que informarà tan aviat com sigui possible de la reobertura i ha demanat disculpes per les molèsties que aquest tancament pugui ocasionar, segons informen des de PallarsDigital.

El telefèric Vall Fosca permet accedir a la cota 2.200 m del Parc Nacional de Catalunya, Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En 14 minuts, salva un desnivell de 450 m i des d'aquest punt es poden fer nombroses excursions per veure els 32 estanys, que formen aquest espectacular paratge, i rutes com la via verda del Carrilet, 5 km ideal per fer en família, pics prop dels 3000 m com el Peguera o Montsent de Pallars, o la famosa ruta pels refugis del Parc Nacional, Carros de foc.

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Publicitat

Opinions

Més opinions
Publicitat

Entrevista

"El primer objectiu és ampliar Cerro Bayo cap al sector Provinciales"
Santiago Mazza Gerent de muntanya a Cerro Bayo

entrevista

Les més llegides

Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat