Notícia

Pas de la Casa s'afegeix a les activitats d'alta muntanya a l'estiu

Obertura del telecabina dels Pioners al Pas per desestacionalitzar l'estació

llac dels Pessons
El llac dels Pessons serà un dels punts d'arribada dels circuits per a BTT amb inici a pas de la Casa Autor/a: Grandvalira
El Pas de la Casa (Saetde) obre per primer cop el telecabina dels Pioners a l'estiu amb l'objectiu d'incorporar activitats pels turistes i aconseguir desestacionalitzar l'estació. Els principals atractius seran els circuits per a bicicleta de muntanya orientats al públic familiar.


El Pas de la Casa seguirà l'exemple d'altres estacions del Pirineu i incorpora a partir d'aquest estiu activitats de muntanya destinades a atreure els turistes a banda de l'incentiu de les compres.

Amb aquest objectiu els comerços, hotels i punts d'informació turístics disposaran d'uns descomptes especials pel telecabina dels Pioners, que s'obre per primer cop durant l'època estival. El cost del trajecte de pujada i baixada a les pistes és de 5 euros.

La pròxima setmana es definirà el traçat dels circuits que es dividiran en nivells, un recorregut senzill d'iniciació en la pista verda i recorreguts més exigents que arribaran fins al llac dels Pessons i que es faran amb bicicletes elèctriques amb la supervisió d'un monitor.

D'AndorraDifusió
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial