Notícia

Pas de la Casa s'afegeix a les activitats d'alta muntanya a l'estiu

Obertura del telecabina dels Pioners al Pas per desestacionalitzar l'estació

llac dels Pessons
El llac dels Pessons serà un dels punts d'arribada dels circuits per a BTT amb inici a pas de la Casa Autor/a: Grandvalira
El Pas de la Casa (Saetde) obre per primer cop el telecabina dels Pioners a l'estiu amb l'objectiu d'incorporar activitats pels turistes i aconseguir desestacionalitzar l'estació. Els principals atractius seran els circuits per a bicicleta de muntanya orientats al públic familiar.


El Pas de la Casa seguirà l'exemple d'altres estacions del Pirineu i incorpora a partir d'aquest estiu activitats de muntanya destinades a atreure els turistes a banda de l'incentiu de les compres.

Amb aquest objectiu els comerços, hotels i punts d'informació turístics disposaran d'uns descomptes especials pel telecabina dels Pioners, que s'obre per primer cop durant l'època estival. El cost del trajecte de pujada i baixada a les pistes és de 5 euros.

La pròxima setmana es definirà el traçat dels circuits que es dividiran en nivells, un recorregut senzill d'iniciació en la pista verda i recorreguts més exigents que arribaran fins al llac dels Pessons i que es faran amb bicicletes elèctriques amb la supervisió d'un monitor.

D'AndorraDifusió
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial