Notícia

L’skimo, esport oficial als Jocs Olímpics juvenils de Lausana 2020

Primer pas perquè l’esquí de muntanya sigui olímpic

skimo,la tosa,esqui de muntanya
L’esquí de muntanya, esport oficial als Jocs Olímpics juvenils de Lausana 2020 Autor/a: Diaridelaneu.cat
Primer pas perquè l’esquí de muntanya sigui olímpic. Armando Mariotta, president de la ISMF (Federació Internacional d’Esquí de Muntanya), va anunciar que l’esquí de muntanya serà un esport oficial als Jocs Olímpics de la Joventut, que tindran lloc a Lausana el 2020. Villars-sur-Ollon, a Suïssa, ha estat seleccionat per acollir les proves d’esquí de muntanya, en les modalitats individuals, esprint i relleu, amb la participació de 48 atletes de 17 a 18 anys.


La International Ski Mountaineering Federation (ISMF) ha anunciat que l'skimo (esquí de muntanya) serà esport oficial als Jocs Olímpics juvenils de Lausana 2020. El Comitè Olímpic Internacional (COI) va reconèixer provisionalment a la ISMF el 2014 i després de dos anys d’observació, el 2016 va rebre el reconeixement olímpic.

La població suïssa de Villars sur Ollon ha estat l’escollida per acollir els esdeveniments d’esquí de muntanya. La competició inclourà les disciplines individual, esprint i relleus. Participaran un total de 48 atletes, amb edats compreses entre els 17 i 18 anys, de les 31 federacions membres de la ISMF.

La ISMF també ha explicat que per promocionar l’esquí de muntanya realitzarà activitats paral·leles a la competició. La comissió executiva també va donar el vistiplau a un torneig d’hoquei sobre gel 3x3 amb equips plurinacionals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny