Notícia

Trontollarà la marca Vallnord després de la proposta de Saetde?

EMAP i SECNOA creuen que no ha de ser cap problema mantenir la marca Vallnord

Trontollarà la marca Vallnord després de la proposta de Saetde? Imatge d'arxiu.
Trontollarà la marca Vallnord després de la proposta de Saetde? Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Segur que la proposta de SAETDE, de comprar Arcalís, no suposarà cap canvi per la marca Vallnord? Doncs sembla ser que no. Tot apunta a que es podrà  mantenir la marca Vallnord tot i l'oferta de Viladomat. Així ho ha declarat Jordi Serracanta, conseller de Turisme i Esports d'Ordino als mitjans andorrans. En el mateix sentit s'ha expressat David Baró, cònsol major de la Massana, que ha afegit que creu que l'acord serà positiu pel país.


El conseller de Turisme i Esports d’Ordino, Jordi Serracanta, ha assegurat que la intenció del comú és que la marca de Vallnord es mantingui, tot i l’entrada d’un nou soci. “La idea és que entri un nou soci, com ja s’havia buscat altres vegades, sense modificar el que tenim”, ha assegurat Serracanta. Tot i això, també ha explicat que “encara no hi ha res definit i que queden molts serrells per definir”. Aquestes declaracions s’han produït després que aquest dimarts s’hagi conegut la intenció de comprar la major part de les accions de Secnoa, per part de l'accionista majoritari de Saetde, Joan Viladomat.

El conseller ha valorat molt positivament la possible entrada Saetde, ja que “beneficiaria l’estació d’Arcalís i també la parròquia d’Ordino.” A més, Serracanta ha elogiat Viladomat: “Tenir un soci que sap de què va el món de la neu sempre ajuda”. El conseller d’Esports també ha confirmat que les negociacions les porta directament el cònsol major d’Ordino, i que quan hi hagi alguna cosa en ferm “ja s’informarà”.

De la seva banda, la consellera general d'Encamp, Maria Martissella, ha reconegut que no coneix els detalls de la qüestió, tot i que ha assegurat que tot el que sigui invertir en el sector de la neu "ens sembla positiu”. A més, no creu que la intenció de Viladomant d'invertir a Arcalís vagi en detriment de les inversions que Saetde té previstes a Encamp, "perquè Saetde mantindrà tots els seus compromisos que ha anat defensant de manera pública tant a Encamp com al Pas de la Casa".

D'ANA.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny