Notícia

Saetde comunica a Ski Andorra que deixa de participar en l'esquí escolar

La decisió s'hauria pres pel desacord amb els preus proposats pel Govern andorrà

Professor d'esquí amb un grup escolar. Imatge d'arxiu.
Professor d'esquí amb un grup escolar. Imatge d'arxiu.
Saetde va fer saber aquest dimarts, durant una reunió de la junta d'Ski Andorra, la seva disconformitat en relació a l'activitat de l'esquí escolar i amb els forfets de temporada extraescolars, de manera que la seva intenció és deixar de participar en aquests projectes conjunts per a totes les estacions. Segons les fonts consultades, Saetde hauria pres aquesta decisió pel seu desacord amb els preus acordats amb el Govern, malgrat que les tarifes del forfet extraescolar s'incrementaran un 4% per a la temporada 2017-2018.


Saetde va fer saber aquest dimarts, durant una reunió de la junta d'Ski Andorra, la seva disconformitat en relació a l'activitat de l'esquí escolar i amb els forfets de temporada extraescolars, de manera que la seva intenció és deixar de participar en aquests projectes conjunts per a totes les estacions. Segons les fonts consultades, Saetde hauria pres aquesta decisió pel seu desacord amb els preus acordats amb el Govern, malgrat que les tarifes del forfet extraescolar s'incrementaran un 4% per a la temporada 2017-2018. El seu accionista majoritari, Joan Viladomat, hauria demanat poder cobrar la tarifa dels forfets per al públic en general.

Segons ha pogut saber l'ANA (Agència de Notícies d'Andorra), el Govern es va comprometre amb les estacions d'esquí a apujar un 4% el preu dels forfets de temporada extraescolars, universitari i acompanyant, després d'uns anys sense modificacions. En el cas dels preus del forfet de dia i de l'hora de monitor de l'esquí escolar, els preus s'incrementaran un 0,4%, d'acord amb l'IPC.

Durant la darrera reunió de la junta d'Ski Andorra, l'accionista majoritari de Saetde, Joan Viladomant, hauria expressat el seu desacord amb els preus i va notificar que no continuaria participant en el projecte d'esquí escolar ni en els forfets de temporada extraescolars, de manera que aquests forfets deixaran de ser vàlids per esquiar al Pas de la Casa-Grau Roig, on tampoc s'hi durà a terme l'activitat de l'esquí escolar. Viladomat va fer saber el seu posicionament als membres d'Ski Andorra aquest dimarts, i aquest dimecres l'entitat ho ha comunicat al Govern.

La temporada passada, el forfet extraescolar -dirigit a estudiants de fins a 18 anys- tenia un cost de 160 euros, 98 dels quals els pagava l'usuari i la resta estava subvencionat pel Govern. En el cas de l'esquí escolar, en ser una activitat reglada, tant el cost dels forfets de cada jornada d'esquí com el preu dels monitors va a càrrec íntegrament del Govern. L'any passat es va pagar a les estacions 6,24 euros per cada forfet diari i 3,8 euros per cada hora de monitor.

D'ANA.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny