Notícia

Torna la prova DH més espectacular del Pirineu: la MordoRide d'Els Angles

Des d'avui divendres i fins a diumenge, una prova de descens puntuable per a la Copa Regional Occitana i Copa Catalana

DH,MordoRide,Les Angles
Torna la prova de descens en bicicleta més espectacular del Pirineu: la MordoRide d'Els Angles Autor/a: Les Angles
Bon espectacle el que es podrà veure des d'avui divendres i fins diumenge a Els Angles, on s'hi celebraran les proves WhipOff, DHKids i la clàssica MordoRide, aquesta última puntuable per a la Copa Regional Occitana i Copa Catalana. Les proves són organitzades pel Club MTBLes AnglesTeamMTB i l'estació d'esquí Les Angles.

La pista negra "Mordor" del bikeparkde Les Angles serà l'escenari de luxe de la prova de Descens en BTT Copa d'Occitània 2017 i també per a la copa catalana de descens. La prova de descens es realitza a la pista negra Mordor, coneguda per la dificultat i tècnica que hi han d'emprar els participants, però també per la bellesa del paisatge i les perspectives que ofereix a participants i al públic que hi assisteix.

La Mordor és una pista negra de gran pendent, amb 2,6 km de recorregut i 500 m de desnivell. Té un recorregut molt tècnic amb origen a la sortida del telecabina els Pelerins, a la cota 2.150 m, i finalitza a la mateixa base dels Angles, a 1.650 m, on se situarà l'arribada amb el Village i els Paddocks.

La novetat de l'estiu 2017: nova negra al bike-park de Les Angles

D'altra banda cal recordar que aquest any el bike-park d'Els Angles ens ofereix una novetat. Es tracta de la construcció d'una nova pista negra, la Sauron, de 500 m de recorregut i un desnivell de 300 m., oberta al públic des del passat 1 de juliol.

Bikepark amb la vista al poble dels Angles i l'estany de Matamala

El Descens o downhillBTT és una prova individual contra-rellotge que es realitza amb BTT de DH (Bicicleta Tot Terreny per a descens) amb un traçat ple d'obstacles que s'ha de realitzar entre 2 o 5 minuts, depenent de la longitud del recorregut (entre 1,5 i 3 , 5 km).

La resta del bike-parkde Les Angles estarà obert al públic durant tot el cap de setmana i, a més de seguir la cursa, estaran oberrts al públic la resta  pels recorreguts, com ara l'Isengard(DH de 4,8 km de pista vermella), Aragorn (DH blau 5,3 km), Gandalf (DH blau 4,9km) o Frodo (DH verd de 5,3km) i els dos itineraris familiars d'enduro, les Fonts de l'Aude (blau de 7 km) i les Valls del Soula( verd de 9,8km).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny