Notícia

Ski Andorra planteja revisar el preu del forfet escolar

Actualment el forfet de dia "esquí escolar" és de 6,24 euros per alumne, impostos inclosos

escola,monitor,professor,esqui
Ski Andorra planteja revisar el preu del forfet escolar. Un monitor amb nens a l'estació de Pal. Imatge d'arxiu. Autor/a: Vallnord
Ski Andorra ha plantejat revisar el preu del forfet escolar, sobretot del forfet de dia. Són informacions que publica avui el digital Bondia.ad segons el qual, la directora de la patronal de l’esquí, Montse Guerrero, així ho vol plantejar després que l’accionista majoritari de Saetde, Joan Viladomat, manifestés la voluntat de la societat de deixar de participar en aquesta activitat. El sentiment de totes les estacions és que aquesta tarifa s’ha d’actualitzar més enllà de l’IPC. De moment, però, Ensisa, EMAP i Secnoa han manifestat voler continuar en el "forfet" per escolars.

Actualment el forfet extraescolar de temporada és de 161 euros, dels quals els infants en paguen 98 euros i la diferència és subvencionada per l’executiu.  Pel que fa al forfet de dia de l’esquí escolar, la tarifa establerta actual és de 6,24 euros per alumne, impostos inclosos. Aquest import és el que paga el Govern a les estacions pels alumnes que no tenen forfet de temporada per quan han de participar en les sortides de l’esquí escolar, una activitat organitzada pel ministeri d’Educació i que és obligatòria per a tots els infants del país, perquè forma part del temari. Cada alumne fa entre cinc i set dies d’esquí per temporada i és el Govern el que finança el transport i les dues hores de monitor al dia i facilita el material.  La temporada passada es va vendre 3.800 forfets extraescolars (que són optatius).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista




giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots