Notícia

FGC remodela el telecabina de Vall de Núria

Parts de l'Aeri d’Esparreguera s'han traslladat a la Vall de Núria per renovar el Telecabina Coma del Clot

telecabina,coma del clot,vall de nuria
FGC remodela el telecabina de Vall de Núria Autor/a: Grup FGC
El Grup FGC té previst remodelar el Telecabina Coma del Clot. En el marc de l'optimització dels recursos i l’establiment de sinergies positives entre les seves àrees de negoci, FGC preveu aprofitar part dels elements del material mòbil de l’Aeri d’Esparreguera per renovar el Telecabina Coma del Clot de Vall de Núria.
 
Tot i això, la infraestructura bàsica de l’Aeri d’Esparreguera, com per exemple les pilones, es mantindran en la seva ubicació actual i es continuarà fent el manteniment oportú per un possible restabliment del servei comercial en un futur. El servei de l’Aeri d’Esparreguera està suspès des de l’1 de gener de l’any 2012 pel fet de no assolir uns nivells de demanda suficients que fessin viable la seva explotació. 
 
El Telecabina Coma del Clot de Vall de Núria estava arribant al final de la seva vida útil i es feia imprescindible la seva renovació per mantenir els estàndards de qualitat del servei habituals d’FGC. Aquesta actuació permetrà mantenir més de 20 llocs de treball de l’Alberg de Joventut situat a dalt del telecabina i assegurar-ne el seu futur.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots