Notícia

L'agenda del darrer cap de setmana de juliol a les estacions Grup FGC

Vall de Núria organitzarà excursió a favor de la donació de sang

Vall de Núria organitzarà excursió a favor de la donació de sang. Imatge d'arxiu.
Vall de Núria organitzarà excursió a favor de la donació de sang. Imatge d'arxiu.
El darrer cap de setmana de juliol es presenta força actiu a les estacions del Grup FGC. Vall de Núria organitzarà excursió a favor de la donació de sang i posarà en marxa una sortida de senderisme en què els participants recorreran Eina, Noufonts i Noucreus. Sort posarà punt  final al mes de juliol amb un musical on es podran degustar productes alimentaris del Pirineu.


Vall de Núria

29 de juliol - Excursió Compte enrere per la donació de sang d’alçada

Dissabte 29 de juliol, s’organitzarà una excursió a favor de la donació de sang. La sortida, de 3,5 quilòmetres, recorrerà la meitat del Camí Vell de Queralbs a Núria, trajecte de 2 a 3 hores. La inscripció (13,70 €) inclou esmorzar al Pla de Carcal amb productes de la vall i guia per conèixer el cremallera, els sistemes de protecció de la via, l’aprofitament de la força de l’aigua i els camins de pastors.

30 de juliol – Bateig de senderisme

Diumenge 30 de juliol, l’estació de Vall de Núria proposa fer l’anomenada “ruta de les tres Valls”. Durant 3 hores, els participants recorreran Eina, Noufonts i Noucreus per finalitzar a Vall de Núria.
 
L’excursió començarà a les 11:15 h de matí fins a les 14:00 h. El preu per a adults és de 27,10 € i 22,15 €, per als infants. La tarifa inclou bitllet d’anada i tornada amb el Cremallera i guiatge. És imprescindible reservar prèviament.
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat
 
Port Ainé
 
Del 29 de juliol a l’1 d’agost - Festa Major de Sort

Del dissabte 29 de juliol al dimarts 1 d’agost, Sort celebrarà la seva Festa Major. Durant les quatre jornades s’organitzaran tota mena d’activitats dirigides a tots els públics.

31 de juliol - Gastrofilm del FEMAP

Dilluns 31 de juliol, Sort acollirà un Gastrofilm, una oferta musical amb cinc sessions on es podrà degustar productes alimentaris elaborats artesanalment en diferents llocs del Pirineu: vins, embotits, formatges, galetes i cerveses propis de cadascun dels llocs, amb les explicacions de cada productor que acompanyaran la projecció d’un documental.
 
Més informació: http://www.femap.cat
 
Per a més informació: www.portaine.cat
 
Espot

29 i 30 de juliol - Memorial Edu, Just i Quique

Dissabte 29 i diumenge 30 de juliol tindrà lloc el Memorial Edu, Just i Quique, prova que forma part de l’Ultra trail, marató i marxa popular de les Valls d’Àneu. Es tracta d’una cursa de muntanya que, en gran part, es realitza per camins tradicionals (ferradura, carro i corriols) i pobles de les valls d'Àneu. Consta de diferents recorreguts i dificultats.
 
Més informació: http://fempirineu.cat/
 
Per a més informació: www.espotesqui.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny