Notícia

Repetim la sortida de "síngles" al Niu de l'Àliga

Els dies 26 i 27 d'agost amb els guies 360xplore.cat

niu de l\'àliga,excursio,singles
Repetim la sortida de "síngles" al Niu de l'Àliga. Una imatge de la sortida celebrada aquest juliol. Autor/a: 360Xplore.cat
Després de l'èxit de la primera edició, torna la segona sortida per a "singles" al Niu de l'Àliga. Si teniu ganes de fer nous amics i amigues, si esteu solter/soltera o separat/da i amb ganes de conèixer gent aficionada a la muntanya, aquesta és la vostra sortida.  Els guies de 360xplore.cat ens han preparat una ruta de “singles” per a gaudir de la muntanya en bona companyia. Una bona oportunitat de compartir l’experiència amb gent que com a tu, els agrada gaudir de la natura i el senderisme. Dos  dies de ruta, passant la nit al refugi Niu de l’Àliga a més de 2.500m d’alçada, fent el cim de la Tosa d’Alp (2.537m), amb un grup mixt de 14 persones. Us ho expliquem.


Si esteu pensant en un cap de setmana diferent, lluny de la platja, amb un punt de romàntic i emoció, la sortida dels dies 22 i 23 de juliol potser la vostra millor alternativa, sobretot si esteu solters.  La ruta es comença a Urús i puja pel bosc fins al refugi del Niu de l'Àliga. Però aquí us en relacionem més dades i detalls.

COM ÉS LA RUTA?
Dia 1

Comencem a caminar al matí per arribar al refugi cap a la tarda. Allà gaudim d’una tarda tranquil·la i una increïble posta de sol en un balcó sobre la vall de la Cerdanya i la serra del Cadí i el Pedraforca de fons. Sopem i gaudim de l’experiència de passar la nit al refugi.
Dia 2
Iniciem el nostre camí sobre les 8:00 en direcció al cim de Penyes Altes, a 2.272m d’alçada, des d’on gaudim d’unes espectaculars vistes de la Cerdanya, el Berguedà i tots els cims que els envolten. La tornada la realitzem per un altre camí i arribem a l’inici sobre les 14-15 hrs.

FITXA DE LA RUTA

NIVELL:
Mig (si tens dubtes contacta’ns).
DURADA, DISTÀNCIA i DESNIVELL: 2 dies, 19 km i 1900m. Dia 1: 8km i 1200m. Dia 2: 11km i 700m.
LLOC DE LA RUTA: Urús (Girona).
REQUISITS PREVIS: Estar acostumat fer caminades per muntanya d’entre 6 i 7 hores amb motxilla i desnivells al voltant dels 750-1000m.
HORA I PUNT DE TROBADA: A les 08:00 a l’estació de tren de Puigcerdà. Des d’aquí fins l’inici de la ruta es va en cotxes particulars.
MATERIAL OBLIGATORI: Motxilla, calçat i roba de muntanya, roba d’abric i de pluja, protecció solar (ulleres, crema i/o gorra), sac de dormir o màrfega i frontal. Sense aquest material, el guia podrà decidir si el client pot o no fer la ruta.
ALIMENTACIÓ: Cal dur aigua i menjar per a 1 àpat (dinar del primer dia) + alguna cosa per picar. La resta d’àpats estan inclosos.
EL PREU INCLOU: guia de muntanya titulat, pernocta al refugi en règim de mitja pensió i assegurances d’accidents i de responsabilitat civil.
EL PREU NO INCLOU: dinars del primer i segon dia i desplaçaments (el dinar del segon dia es podrà fer a Puigcerdà, pel que no cal carregar-lo).
ES POR DUR GOS? Si, tot i que no pot entrar dins del refugi, pel que se l’haurà de deixar a fora lligat. El propietari en serà sempre l’únic responsable (Si tens dubtes contacta’ns).
PREU: 99 €per persona

Si us plau, consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, si us plau comenta-ho en el moment de fer la reserva.

La ruta pot ser modificada, canviada o anulada en funció de les condicions meteorològiques. La ruta és organitzada per l'empresa de 360xplore i compta amb el suport, col·laboració i difusió de Diaridelaneu.cat.

Més informació en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny