Notícia

Baqueira Beret invertirà gairebé 9 milions en la temporada que 2017-18

Nova cafeteria, renovació de part del parc de canons de neu i dues trepitjaneus noves

Nous canons i trepitjaneus per al proper hivern a Baqueira-Beret. Imatge d'arxiu.
Nous canons i trepitjaneus per al proper hivern a Baqueira-Beret. Imatge d'arxiu. Autor/a: Baqueira
L'estació aranesa està duent a terme una inversió de gairebé 9 milions d'euros en obres de millora durant aquests mesos d'estiu, segons ha informat fa pocs dies diversos digitals del sector com Nevasport i Lugaresdenieve.  El projecte dels treballs inclou diferents actuacions i la més important és la construcció d'una nova cafeteria a la cota 1.800 m

L'edifici anterior s'ha enderrocat completament i actualment es troben construint un edifici totalment nou. La nova cafeteria serà d'una sola planta pensada perquè els serveis que s'hi donen siguin més accessibles per als clients. En concret la zona d'autoservei del restaurant estarà dividida per sectors, en funció de la tipologia de menjar que s'hi servirà.

El que més destaca en el disseny del nou edifici són les espectaculars terrasses que s'habilitaran a la part superior, amb vista panoràmica sobre la Vall de Ruda i bona part de la Val d'Aran. Les obres estan previstes que acabin el mes vinent d'octubre, just abans de les primeres neus.

Nous canons i trepitjaneus

Igualment, també estan substituint els vells canons de neu per altres d'última tecnologia amb menys consum d'aigua i energia, sembla ser que de baixa pressió, una tendència a la que s'hi estan afegint darrerament més estacions. També s'incorporen dues noves màquines trepitjaneu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


















Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny