Notícia

Medi Ambient dóna llum verd a la plataforma de Soldeu

El Govern notificarà al comú de Canillo l'informe favorable per tal que les obres comencin aviat.

Medi Ambient dóna llum verd a la plataforma de Soldeu. Imatge d'arxiu
Medi Ambient dóna llum verd a la plataforma de Soldeu. Imatge d'arxiu
El projecte de la plataforma esquiable de Soldeu compleix els requisits mediambientals. Així ho estableix l´informe de Medi Ambient, que rebutja algunes de les al·legacions presentades per la família Viladomat. El Govern notificarà al comú de Canillo aquest informe i un altre de riscos geològics aquesta setmana, per tal que les obres comencin com abans millor.


Les al·legacions presentades per la família Viladomat al projecte de la plataforma en el període d´exposició pública es basaven en diversos arguments. Un era l´impacte ambiental de la plataforma, que ha de cobrir el riu.

Segons ha pogut saber RTVA, l´informe del ministeri de Medi Ambient és favorable al projecte i, per tant, tomba l´argument de Viladomat pel que fa al vessant mediambiental. També és favorable al projecte un segon informe, en aquest cas el de riscos geològics.

El ministeri d´Ordenament Territorial notificarà tots dos informes al comú de Canillo aquesta setmana. Serà aleshores que el comú podrà resoldre les al·legacions dels Viladomat.

Encara que acabin sent desestimades, com a mínim hauran endarrerit uns dies l´inici de les obres, que el comú volia engegar aquesta setmana.

Font: AndorraDifusió

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny