Notícia

L'agenda del primer cap de setmana d'agost a les estacions Grup FGC

Els dies 5 i 6 d’agost, Vallter 2000 acollirà un cap de setmana ramader, ple d’activitats

Aquest cap de setmana 5 d’agost arriba la 9a Kids Race, Trobada de DH amb nens a La Molina. Imatge d'arxiu.
Aquest cap de setmana 5 d’agost arriba la 9a Kids Race, Trobada de DH amb nens a La Molina. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diari de la Neu
Novena Kids Race, Cursa d'orientació O'Cerdanya, Concert de música antiga, La Marrana Skyrace i Bateig de senderisme, activitats de les estacions del Grup FGC per al mes d'agost. La Molina celebrarà la seva Festa Major, acollirà la 9a edició de la Kids Race i una cursa d’orientació. Vallter 2000, per la seva part, serà l’escenari de la 64a Pujada a Vallter i organitzarà un cap de setmana ramader. Tots els diumenges d’agost Vall de Núria posarà en marxa una sortida de senderisme en què els participants recorreran Eina, Noufonts i Noucreus.


La Molina
 
5 i 6 d’agost – Festa Major Mare de Déu de les neus La Molina (Alp)


El primer cap de setmana d’agost, l’estació de la Cerdanya celebra la Festa Major de La Molina. Durant les dues jornades, els assistents podran gaudir de tota mena d’activitats, pensades per a tots els públics: espectacles infantils, concerts, balls de nit, Cercavila, Missa, ofrena floral a la Mare de Déu de les Neus, entre d’altres propostes lúdiques.
 
5 d’agost – 9a Kids Race - Trobada de DH amb nens

Dissabte 5 d’agost La Molina Bike Park celebrarà la 9ª edició de la Kids Race, cursa i trobada de BTT en la que els més petits (de 5 a 14 anys) podran demostrar les seves habilitats damunt d’una bici i passar-ho bé amb nens de la mateixa edat. A més, es farà una botifarrada, se sortejaran regals i hi haurà entrada gratuïta a la piscina.
 
Aquest esdeveniment està federat per la FCC i organitzar per  “La Tribu”, amb la col·laboració d'Enduro Spain i Core Bicycle.
 
12 d’agost – Concert de música antiga al Niu d’Àliga

Dissabte 12 d’agost, el Niu de l’Àliga serà l’escenari d’un concert de música antiga.
 
12 i 13 d’agost – XXVII Trobada d'acordionistes de La Molina

Com cada any des de 1990, La Molina acollirà la Trobada d'acordionistes, on hi haurà mercat artesà, actuacions musicals i tallers. La cita, que enguany se celebrarà la XXVII edició, se celebrarà els dies 12 i 13 d’agost.
 
15 d’agost – Cursa d’orientació O’Cerdanya 2017

Dimarts 15 d’agost, de 9 a 15:00 h, La Molina serà testimoni d’una de les 5 curses d’orientació O’Cerdanya del COC (Club Orientació Catalunya). Totes les competicions es duran a terme sobre terrenys típics de la muntanya de la Cerdanya.

Programa complet
10 d’agost: Model Esdeveniment al Llac de les Bouillouses
11 d’agost: Llarga Distància a La Llagonne  -  C.N. Francès -  O'Pyrene 2017
12 d’agost: Mitjana Distància a Sauto  - C.N. Francès - O'Pyrene 2017
13 d’agost: Mitja Distància a Fontanals
14 d’agost: Llarga Distància a Fontanals
15 d’agost: Mitja Distància a  La Molina
 
Més informació a http://ocerdanya.clubcoc.cat/cat/
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
 
Vallter 2000
 
5 i 6 d’agost – Cap de setmana ramader

Els dies 5 i 6 d’agost, Vallter 2000 acollirà un cap de setmana ramader, ple d’activitats. Dissabte tindrà lloc la Donada Sal Bestiar i diumenge, la Festa del Xai.
 
19 d’agost – 64a Pujada ciclista a Vallter Memorial Fermí Pujol

El proper 19 d'agost tindrà lloc la 64ª edició de la Pujada ciclista a Vallter Memorial Fermí Pujol, esdeveniment organitzat pel Club Ciclista Ripoll. La sortida es farà des de Ripoll, a les 16:00 h amb bicicleta de carretera i l’arribada serà a Vallter 2000.
 
Més informació a: secretaria@clubciclistaripoll.com
   
27 d’agost – La Marrana Skyrace

Diumenge 27 d’agost arriba la 6a edició de la Marrana Skyrace, una cursa explosiva, tècnica i d'alta muntanya. Hi haurà dos circuits: un de 22 quilòmetres de recorregut i amb un desnivell positiu de 1.850 m i un altre d’11 quilòmetres i amb 950 m de desnivell positiu.
 
Més informació a: http://www.cursalamarrana.cat/
 
Per a més informació: www.vallter2000.cat
 
Vall de Núria
 
6, 13, 20 i 27 d’agost – Bateig de senderisme


Tots els diumenges d’agost, l’estació de Vall de Núria proposa fer l’anomenada “ruta de les tres Valls”. Durant 3 hores, els participants recorreran Eina, Noufonts i Noucreus per finalitzar a Vall de Núria.
 
L’excursió començarà a les 11:15 h de matí fins a les 14:00 h. El preu per a adults és de 27,10 € i 22,15 €, per als infants. La tarifa inclou bitllet d’anada i tornada amb el Cremallera i guiatge. És imprescindible reservar prèviament.
 
13 d’agost - Donació de sang

Diumenge 13 d’agost, Vall de Núria col·labora amb el Banc de sang i ofereix la possibilitat de fer una donació de sang a totes aquelles persones que visitin la vall.
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny