Notícia

Inspecció a les estacions andorranes per les denúncies dels professors d'esquí

El servei d’Inspecció de Treball d'Andorra ha reclamat nova documentació a EMAP, Secnoa, Saetde i Ensisa

Inspecció a les estacions andorranes per les denúncies dels professors d'esquí
Inspecció a les estacions andorranes per les denúncies dels professors d'esquí
El servei d’Inspecció de Treball d'Andorra va realitzar, entre els mesos d’abril i juny passat, fins a set inspeccions a les societats explotadores de les pistes d’esquí arran de les quatre denúncies presentades al març pel president de l’Associació Andorrana de Monitors d’Esquí (AAME), Carles Iriarte, contra EMAP, Secnoa, Saetde i Ensisa.


Segons publica avui tota la premsa digital andorrana, el Govern d'aquest país va explicar ahir que el Servei d’Inspecció de Treball ha realitzat diferents inspeccions en relació a les irregularitats que han denunciat els monitors d’esquí pel que fa a les seves nòmines. Fa gairebé tres mesos, el col·lectiu dels professors d'esquí andorrans va denunciar que les estacions havien modificat les condicions de salari que ja havien estat signades.
 
Treball d'Andorra ha requerit a les societats Emap, Secnoa, Saetde i Ensisa que presentin més documentació laboral en relació les suposades irregularitats. El servei ja va realitzar una primera anàlisi, però en vista que mancava informació, va decidir demanar a les societats que presentessin nous documents i, un cop estudiats, efectuarà més inspeccions per acabar de determinar si s’ha pogut cometre o no alguna infracció a la normativa laboral vigent.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial