Notícia

Masella es prepara per a innivar més pistes

Aquest dies s'enllesteixen les millores en la innivació de diversos sectors

Masella
Masella es prepara per a innivar la pista pou de la neu, a la imatge. Autor/a: Masella
És estiu però l'activitat no s'atura a cap estació d'esquí. Aquests dies de calor i bon temps, en els quals pocs pensem en la temporada d'hivern, les estacions de la Cerdanya aprofiten per millorar les instal·lacions de producció de neu.

Masella, que ja l'estiu passat va ampliar la xarxa de producció a les pistes Estadi i Masovera, aquest estiu ha optat per renovar la xarxa de producció al sector de la Tosa, amb un increment de la capacitat de producció a la pista de la Tosa vermella. L'altra pista que serà motiu d'obres és el Pou de la neu, amb accés pels Coms de Das.

Cal recordar que Masella va ser una de les estacions d'esquí més tardanes en incorporar la tecnologia de la neu produïda, en concret l'any 1994. Avui dia, però, ja és la 3a estació del Pirineu amb 558 unitats de producció i 49 quilòmetres de pistes innivades. I en continua sumant any rere any.

Comentaris

  • Encara que sigui el més eficient per aprofitar la neu, si us plau, que no els posin al mig de les pistes com fan amb el 90% dels canons!!!! a més de ser un perill pels esquiadors fan que les pistes siguin excessivament estretes!! pistes més amples per favor!!!!

  • Doncs gràcies a tu per la difusió! Bona feina Albert

  • Ho se de primera mà ja que aquest any estic treballant amb l'empresa que esta realitzant aquestes obres de millores.
    Només ús informo que la foto que es veuen els tubos de alpinal de ThecnoAlpine va ser proporcionada per mi ja que estava allà.
    Moltes gràcies per informar de les feines que es realitzen per preparar la següent temporada.

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny